1. Avaleht
  2. Film
  3. FORUM CINEMAS I Kinoklassika toob vaatajate ette Robert de Niro ja Al Pacino põneviku “Pinge”
FORUM CINEMAS I Kinoklassika toob vaatajate ette Robert de Niro ja Al Pacino põneviku “Pinge”

FORUM CINEMAS I Kinoklassika toob vaatajate ette Robert de Niro ja Al Pacino põneviku “Pinge”

Forum Cinemas detsembri kinoklassika on Robert de Niro ja Al Pacino 1995. aasta pingeline põnevik “Pinge”. Linastused toimuvad Coca-Cola Plazas kõigil detsembri kolmapäevadel, välja arvatud 23. detsembril. Kinoklassika sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud. Minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

Tulemus saab olla vaid üks

Neil McCauley (Robert De Niro) on professionaal, kelle tegevusalaks on hoolikalt planeeritud röövid. Mees on palju aastaid oma elust veetnud vanglamüüride vahel ning on otsustanud sinna mitte kunagi enam tagasi minna.Vincent Hanna (Al Pacino) on oma tööle pühendunud detektiiv, kes töötab Los Angelese politsei mõrvarühmas ja on tuntud oma järeleandmatuse poolest. Kahe sarnase mehe teed ristuvad, kui McCauley grupi poolt organiseeritud rööv lõpeb kolme inimese tapmisega ning asja uurimine antakse Hanna hoolde. Vastased hakkavad liikuma vältimatu kokkupõrke suunas, mille tulemus saab olla ainult üks…

Kaks legendaarset näitlejat

“Pinge” sattus omal ajal filmisõprade tähelepanu keskpunkti peaasjalikult sellega, et esmakordselt jagasid ekraani (Filmis “Ristiisa II” nad samaaegselt kaamera ette ei sattunud) kaks legendaarset näitlejat – Oscari võitjad Al Pacino ja Robert De Niro. Lavastaja Michael Mann (“Miami Vice”, “Viimane mohikaanlane”) maalis usutava ja intensiivse pildi Los Angelese kuritegelikust maailmast ning seadusesilmade ja elukutseliste kurjategijate hingeelust. Osatäitjate nimekiri on muljetavaldav. Lisaks kahele supertähele teevad kaasa Val Kilmer, Tom Sizemore, Danny Trejo, William Fichtner, Jon Voight, Mykelti Williamson, Ted Levine, Wes Studi, Ashley Judd, Hank Azaria, Dennis Haysbert, Tom Noonan, Diane Venora, Henry Rollins, Jeremy Piven, Amy Brenneman ja tol ajal nooruke Natalie Portman.

“Pinge” maailma esilinastus toimus 1995. aasta 6. detsembril Californias.

Piletid leiad SIIT!

Vaata treilerit!

Head Uudised GoodNews