1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Dave Benton läheb tütardega traditsioonilisele jõulutuurile
Dave Benton läheb tütardega traditsioonilisele jõulutuurile

Dave Benton läheb tütardega traditsioonilisele jõulutuurile

Dave Benton, Lisa Benton ja Sissi Nylia Benita annavad 18.-23. detsembrini Eestis jõulukontserte.

„Minu arvates on jõulud kõige imelisem aeg aastas. Ma kasvasin üles perekonnas, kus peeti jõule väga tähtsaks. Pereliikmeid oli meil siis üheksa. Jõuludeks valmistusime alati terve kuu: maja koristamine, uue põranda panemine, seinte värvimine ja nädal enne jõule tõime koju ka kuuse. Väga palju ettevalmistusi ja tegemisi,“ räägib Arubalt pärit Dave Benton.

Üks traditsioon on Bentonitel jõululaua taga istumine. Jõuludel saavad kokku kõik perekonnaliikmed: vanemad, lapsed, vanaemad-vanaisad jt. Valmistatakse koos süüa, rahvuslikke ja erilisi toite selleks, et kõik saaks jõuluõhtul koos olla ja neid nautida. Kingitused antakse Bentonite peres kätte teatraalsete esinemistega, kuigi Dave on tütardele alati öelnud ja ütleb endiselt, et parim kingitus, mida nad jõuludeks teha saavad, on olla perega koos. Ühel aastal andiski Lisa talle purgi, kus polnud midagi sees. Selle peal oli kirjas: „Iga kord, kui ma küsin, mida sa jõuludeks tahad, ütled sa, et mitte midagi, nii et ma ostsin sulle siis „mitte midagi“.“  See oli nii eriline ja naljakas, et on Dave’il alles siiani.

Lisa Benton saab üha rohkem aru, kuidas tal on vedanud selle perega ja kõikide inimestega, kes tema elus on.

„Jõulud on see aeg, kus kõik mured kaovad ära, kuna ma tean, et mind ümbritsevad ainult need inimesed, kes minust hoolivad ja keda mina armastan meeletult. See on aeg, mida aastas kõige rohkem oodata, kuna see on täis lusti ja rõõmu ja armastavat õhkkonda,“ räägib ta.

Sarnaselt papaga ei hooli Sissi eriti materiaalsetest kinkidest: „Ma olen lihtsalt tänulik, et isa on elus ja terve ja meiega. Tema ongi ise kingitus!“

Bentonite jõulukontserdid:

18.12 Kaarli kirik

19.12 Tartu Peetri kirik

20.12 Rakvere Kolmainu kirik

22.12 Tori kirik

23.12 Viimsi Püha Jaakobi kirik

Piletid on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews