1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. DEJA VU EUROVISIOONI ERI! Lounge Deja Vu’s saad nautida Eurovisiooni poolfinaali ja finaali!
DEJA VU EUROVISIOONI ERI! Lounge Deja Vu’s saad nautida Eurovisiooni poolfinaali ja finaali!

DEJA VU EUROVISIOONI ERI! Lounge Deja Vu’s saad nautida Eurovisiooni poolfinaali ja finaali!

Elina ja Stig19.05 ja 21.05 saab Lounge Deja Vu mõnusas atmosfääris nautida Eurovisiooni poolfinaale ja 23.05 ka finaali! Deja Vu suured ekraanid on nendeks õhtuteks keeratud Eurovisiooni lainele, et kogu Eesti saaks koos Elinale ja Stigile kaasa elada! Suured ekraanid, maitsvad joogid ja kambavaim ootavad kõiki nii teisipäeval, neljapäeval ja ka laupäeval! Sellenädalane Deja Vu Eurovisiooni eri algab juba homse Eurovisiooni esimese poolfinaaliga!

 

Lounge Deja Vu on üks paljudest, kellel on väga kõrged ootused selleaastasele Eurovisioonile ja loomulikult Eestile sellel põneval võistlusel! Sestap on Lounge Deja Vu korraldanud tõelise Eurovisiooni Eri nädala, mis tähendab, et nii mõlemat poolfinaali kui ka grandioosset Finaali saab sel aastal nautida koos sõpradega Lounge Deja Vu suurtel ekraanidel!

 

Tule ja elame koos Elinale ja Stigile kaasa! Deja Vu’s saab terve Eurovisiooni ajal koos pöidlaid hoida ja vahepalana mõned julgustavad kokteilid võtta! Naudi Eurovisiooni, seltskonda ja atmosfääri – Eurovisiooni maailm ootab Sind Deja Vu’s! Homme elame Elinale ja Stigile koos kaasa!

Head Uudised GoodNews