1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. DiModa toob lavale Eesti Tippmodelli 3. hooaja modellid!
DiModa toob lavale Eesti Tippmodelli 3. hooaja modellid!

DiModa toob lavale Eesti Tippmodelli 3. hooaja modellid!

DiModa toob lavale Eesti Tippmodell 3.hooaja modellid!13. märtsil jõuab taaskord Lounge Deja Vu külastajateni koostöös Campariga toimuv üritus DiModa, mis sel korral  ootab kõik gurmaane nautima Plum D’or & Läheb Fashion Show’d, kus kauni kollektsiooni toovad rahvani Eesti Tippmodelli 3. hooaja modellid!

Sel reedel astuvad Lounge Deja Vu külastajate ette Eesti Tippmodelli 3. hooaja modellid, kes värske modellisaate hooaja lõppedes taas laval kohtuvad. Saatesarjast tuntud modellid astuvad lavale Plum D’or & Läheb Fashion Show’ga! Läheb moebränd on alates 2013. aastast disaininud eksklusiivseid naisterõivaid, milles ajatu elegantsi loomiseks kasutatakse kvaliteetkangaid Prantsusmaalt, Itaaliast ja Inglismaalt! See Eesti moebränd keskendub hetkelisele naistemoele, tuues välja naiseliku ilu ning jäädes samas ka klassikaliseks ja elegantseks.

DiModa toob lavale Eesti Tippmodell 3.hooaja modellid!3Läheb kollektsiooni täiendavad DiModal Plum D’or eksklusiivsed ehted. Kõik Plum D’or ehted on ainueksemplarid ning valmistatakse kvaliteetsetest ja looduslikest materjalidest. Ehete iseloom on sätendav, elegantne, stiilne ja eksklusiivne, mis muudab nad ideaalseks nii moeteadliku naise igapäevase aksessuaarina kui ka pidulikemal hetkedel.

DiModa on kord kuus Lounge Deja Vu’s toimuv stiilürituste sari, kus iga kuu tuuakse moelavale uuemad ja naiselikumad kollektsioonid kodumaistelt ja välismaistelt moebrändidelt. Sel korral saabki laval tutvuda Läheb moebrändi riidekollektsiooni ning Plum D’or aksessuaaridega! Modellid muudab kohapeal veelgi säravamaks Glow Make Up! Tule ja saa osa selle talve säravatest moehittidest ja naudi meeldivat õhtut parima muusikaga, mida täiustavad Campari maitsvad kokteilid!

Kui reedel vallutavad Lounge’i ruumid värsked moetrendid, siis juba laupäeval, 14.03 ootab kõiki Gold. Igal kullahelbel on kõrge väärtus, iga hetk elus on Kulda väärt! Parimad hetked mööduvad Deja Vu’s!

Rohkem infot pidude kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews