1. Avaleht
  2. Melu
  3. „Edekabeli“ vihje: Kaja Kallas läheb „Poissmeeste peole“!
„Edekabeli“ vihje: Kaja Kallas läheb „Poissmeeste peole“!

„Edekabeli“ vihje: Kaja Kallas läheb „Poissmeeste peole“!

Aastavahetuse oodatuim telesaade „Edekabel“ tähistab tänavu 20.juubelit ning sel puhul on oodata erilisi üllatusi. Parodist Henrik Normanni kehastuses satuvad värvikate sündmuste tulipunkti paljud tuntud inimesed ning teiste seas näeb ootamatus olukorras ka Kaja Kallast.

TV3 „Edekabeli“ süda ja hing Henrik Normann vihjab, et tänavu on parodeeritavate reas hulgaliselt möödunud aastal tähelepanu äratanud telenägusid, seltskonnatähti, erinevate muusikavõistluste artiste ning loomulikult ka poliitikuid. Üllatavas situatsioonis kohtub „Edekabeli“ vaataja näiteks peaministriga, kes on sattunud „Poissmeeste peole“.

„Edekabeli“ kahekümne aasta jooksul on saates säranud sadu karaktereid. „Mõnel aastal on ühes saates olnud lausa kolmkümmend erinevat tegelast,“ meenutab andekas parodist, lisades, et loomulikult on tihti ka neid, kelleks kehastumine on keeruline, ent sedavõrd lihtsam on parodeerida väga tuntud ja erilise karismaga isiksusi. „Tuleb tunnistada, et „Edekabeli“ võtted ise kulgevad kiirelt. Kõige aeganõudvam on ettevalmistusperiood ning loomulikult grimm,“ selgitab Normann.

„Edekabelis“ näeb tänavu nn Normanni-võtmes ka näiteks Mailis Repsi ning saatejuhte Kethi Uibomäge ja Marek Lindmaad.

„Edekabel“ on TV3s aasta viimasel õhtul kell 22.30.

Head Uudised GoodNews