1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. EDM ESTONIA AFTERMOVIE! Vaata pidu, mis kütab täiega üles!
EDM ESTONIA AFTERMOVIE! Vaata pidu, mis kütab täiega üles!

EDM ESTONIA AFTERMOVIE! Vaata pidu, mis kütab täiega üles!

EDM ESTONIA AFTERMOVIE! Vaata pidu, mis kütab täiega üles!EDM Estonia toob teieni parimad peod! Kui arvasid, et hakkad nädalavahetusel muffineid küpsetama ja ronid sooja teega teki alla peitu, siis küll eksid! Pärast video vaatamist ei püsi tantsukingad nurgas, pittu minek on garanteeritud!

VIDEOMEENUTUS! 08.06.2013 EDM Estonia & Power Partyzone Live esitleb: Ferry Corsten & Estiva @ Rock Cafe!

Tänaseks on EDM Estonia oma lühikese tegutsemisaja jooksul meie elektroonilise tantsumuusika maastikule toonud mitmeid tippartiste. Esimesel üritusel astus üles Armada labeli all tegutsev ja väga käreda ning progressiivse muusika poolest tuntud TOM FALL (FIN). Selle aasta märtsis toimunud teisel üritusel käis oma lipulaevadega külas üks tantsumuusika tuntuim ja edukaim plaadifirma Enhanced Recordings. Õhtu jooksul oli pidulistel võimalik kuulata uplifting trance’i legendi DANIEL KANDIT (DEN), kellele meeldis Eesti publik nii väga, et ta lihtsalt ei suvatsenudki puldi tagant lahkuda! Kokkuvõttes mängis ta kõikide fännide rõõmuks viie ja poole tunnise set´i ning pidu lõppes alles hommikul 8.30!

Lisaks temale keerutas plaate erinevate muusikažanritega ekperimenteeriv ja kiirelt tõusev täht, 18-aastane JUVENTA (NL). Loomulikult ei ole vähem tähtis BEAT SERVICE, kes on meie au ning uhkus.

Suvi lähenes hirmsa hooga ja EDM Estonia otsustas tuurid täiega põhja keerata. Jõud ühendati  Eesti suurima tantsumuusika edastajaga POWER HIT RADIO´ga ning presenteeriti maailma 22. positsioonil olnud superstaari, kes sõna otseses mõttes on täiesti üksi muutnud elektroonilise tantsumuusika ajalugu. See on mees, kes opereerib kõrgemal seadustest – härra FERRY CORSTEN (NL)! Nagu sellest veel vähe oleks – ta mängis kõigi rõõmuks eksklusiivse 3-tunnise set´i ning teda toetas Enhanced Recordingsi suurnimi ESTIVA (NL)!

FERRY CORSTEN on artist, keda peetakse elektroonilise tantsumuusika pioneeriks ja globaalse arengu arhitektiks. Ta on hääletatud viiel korral maailma TOP 10 DJ hulka, olles 2009. aastal kõige kõrgemal kohal. FERRY CORSTEN on mänginud maailma suurimatel tantsumuusika üritustel ja festivalidel, talle kuulub plaadifirma Flashover Recordings ning ta on mees, kes hoiab absoluutselt igal pool rauad tules. Nagu paljud tuntud DJ’d, on ka temal väga eduka ajalooga alias System F, kuid oma põhilise tuntuse on ta siiski kogunud Ferry Corsteni nime all. Tema tuntumad singlid on „Fire“, „Rock Your Body, Rock“, „Feel It“ ja „Punk“ ning koostöös Armin van Buureniga valminud megahitt „Brute“. FERRY CORSTEN on superstaar, kes pakib pilgeni täis kõik klubid, kus ta mängib ja hullutab miljoneid inimesi üle maailma. Ta on tantsumuusika ikoon, keda lihtsalt peab nägema!

Steven Baan ehk ESTIVA on respekteeritud produtsent tantsumuusika maailmas. Tema ilus, meloodiline ja progressiivne trance´i muusika võetakse tuhandete fännide poolt avalisüli vastu igal pool maailmas. Tema esimesed singlid osutusid nii populaarseks, et nendest tahtsid osa saada kõik maailma juhtivad plaadifirmad nagu Armada, Anjunabeats ja Coldharbour.

Urmas Kolsar ehk KOLZAR on Eesti tantsumuusika legend, kes pikka tutvustamist ei vaja! Eesti nr 1 DJ aastatel 2004-2005, 2009-2010. KOLZAR on ilmselt kõige suurema kogemustepagasiga DJ Eestis. Tema esimene avalik esinemine oli aastal 1985 ning DJ karjääri kõrghetk tuli kätte 2006. aastal Berliinis toimunud Loveparade´il. KOLZAR on ka kauaaegne Power Hit Radio DJ.

KAIMO K on väga respekteeritud produtsent uplifting trance´i muusika žanris. Tema singlid ja remiksid on ilmavalgust näinud väga paljude tuntud label´ite alt, nagu seda on Armada, Silent Shore, In Trance We Trust ja Vandit. 2012. aastal liitus KAIMO K kõige edukama vocal trance´i label´iga Adrian & Raz Recordings ja tema remiksid paljude maailmakuulsate artiste lugudest olid sillutanud teed väga edukaks 2013. aastaks.

AIRBORN on kahe andeka Eesti produtsendi poolt 2011. aastal kokku pandud projekt. 2012. aasta detsembris lahkus üks asutajatest isiklikel põhjustel ning projekti veab nüüdsest üksi Simon G. AIRBORN pakub parimat tech trance’i ja tema lugu „Tour De Trance“ sisenes just äsja komeedina Beatporti Trance TOP 100 tabelisse. Simon G on produtsent, kes oma lugude valikul ja playlist´ide kombineerimisel lähtub printsiibist: „Kui muusika ei aja sind hulluks või seda hoitakse endas, siis tuleks see üldse kustutada.“

VAATA KINDLASTI VINGET VIDEOT JA SAA AIMU KORRALDATUD PIDUDEST!

[iframe src=”//www.youtube.com/embed/Yc9ZuM4rIQ8″]

JÄRGMISTE VÕIMSATE PIDUDENI!

Sinu elu parimad peod  Club Factory’s Madara 22a, Tallinn!

Püsige lainel ja liituge Factory Facebook´i lehega!

Vingete pidude info leiab ka Factory kodulehelt!

Head Uudised GoodNews