1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Eesti armastatud lauljad esitavad suurel kogupereshow’l Disney filmimuusikat
Eesti armastatud lauljad esitavad suurel kogupereshow’l Disney filmimuusikat

Eesti armastatud lauljad esitavad suurel kogupereshow’l Disney filmimuusikat

Disney Filmimuusika10. detsembril leiab Saku Suurhallis aset suur Disney filmimuusika kogupereshow, kus Eesti tippartistid esitavad animatsioonidest tuntud lugusid nagu “Can you feel the love tonight”, “You`ll be in my heart” ja “Let it Go”.

Suurürituse korraldaja Martin Heinla sõnul saab kontsert olema ainulaadne, pakkudes äratundmisrõõmu nii lastele kui emadele-isadele. “Oleme repertuaari valinud just need lood, mis on läbi aegade meid saatnud ning rõõmustanud,” rääkis Heinla. “Tahame pakkuda toredat muusikalist päeva tervele perele, sest keegi pole liiga noor või vana, et nautida muinasjutte.”

Üks kontserdilavale astuvatest lauljataridest on Birgit, kes peab Disney filmimuusika loomingut äärmiselt südamelähedaseks. “Oleme perega vaadanud nii uuemaid kui vanemaid multifilme ning need meeldivad meile kõigile väga,” ütles Birgit. “Mul on hea meel, et saan olla sel päeval oma lemmik animatsiooni laule lauldes nagu päris printsess – ka kõik lapsed on oodatud kontserdile just enda lemmiktegelase kostüümis.”

Lisaks Birgitile esitavad Disney filmimuusikat Tanja, Getter, Liis Lemsalu, Nele-Liis Vaiksoo, Laura Prits, Ott Lepland, Uku Suviste, Mart Sander, Dave Benton, Mikk Saar, Rasmus Rändvee ja Ariadne. Õhtut juhib Mart Sander ja lauljaid saadab laiendatud koosseisus showbänd The Swingers.

Esitusele tulevad laulud hittanimatsioonidest “Lõvikuningas”, “Aladdin”, “Tarzan”, “Kaunitar ja Koletis”, “Lumivalgeke ja 7 pöialpoissi”, “Rapuntsel” ja loomulikult miljonite lemmik “Lumekuninganna ja igavene talv”.

Disney filmimuusika kogupereshow on järg 2015. aastal toimunud samalaadsele kontserdile ning heliplaadile “Seitsme maa ja mere taga”. Kuna kontsert oli äärmiselt populaarne, siis rahva suure huvi tõttu on üritus sel aastal kolinud Saku Suurhalli, et pakkuda veelgi suurejoonelisemat ja muinasjutulisemat show’d.

Disney filmimuusika kogupereshow toimub 10. detsembril kell 15:00 Saku Suurhallis. Kontserti korraldavad Saku Suurhall ja Baltic Melody. Pileteid kontserdile saab osta Piletilevist.

Head Uudised GoodNews