1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Eesti televaatajad näevad “Minu köök on parim” neljandat hooaega
Eesti televaatajad näevad “Minu köök on parim” neljandat hooaega

Eesti televaatajad näevad “Minu köök on parim” neljandat hooaega

Homme algusega kell 19:00 linastub Sony Entertainment telekanalil armastatud kokandusliku telesaate “Minu köök on parim” neljas hooaeg.

Uuel hooajal osaleb saates 12 kaheliikmest meeskonda, kellest igaüks esindab üht Austraalia osariiki.

Igas saates lähevad meeskonnad vastamisi, et muuta tavaline kodu üheks õhtuks restoraniks ja valmistada pingelise päeva jooksul kolmekäiguline õhtusöök. Iga saate osa näitab meeskonna tegemisi ühe päeva jooksul, mil nad valmistavad ja serveerivad kolmekäigulise õhtusöögi vastasmeeskondadele ja kohtunikele.

Kohtunikeks on maailmakuulsad tippkokad Pete Evans ja Manu Feidlel, kellele muljet avaldada on küllaltki raske. Lisaks kahele püsikohtunikule külastavad saadet ka mitmed nimekad külaliskohtunikud, kes on tegevad kas restoranipidajate või kokkadena: Colin Fassnidge, Guy Grossi, Karen Martini ja Liz Egan.

Kui kõik meeskonnad on oma oskusi näidanud, lahkub kõige vähem punkte saanud meeskond mängust. Kaks parimat meeskonda saavad võimaluse oma kokkamisoskuseid näidata suures finaalis, mille võitja saab auhinnarahaks 250 000 dollarit. Uue formaadina toimub finaalsaates ka pimedegusteerimine, kus kohtunikud peavad toetuma vaid oma maitsemeeltele, teadmata, millise meeskonna õhtusööki nad hetkel hindavad.

Sõltuvust tekitav ja võistluslik Austraalia kokanduslik telesaade “Minu köök on parim” on värske, neljanda hooaja osadega eetris argipäeviti kell 19:00.

Eesti televaatajatele on Sony Entertainment Television nähtav Elioni, STV, Telseti ja Starmani vahendusel, samuti ZuumTV omanikele. Lisaks Hollywoodi juhtivate filmistuudiote filmidele pakub kanal juunis televaatajatele sarju nagu “Sissi”, “Violetta”, “Will ja Grace”, “Minu köök on parim” jt.

Head Uudised GoodNews