1. Avaleht
  2. Galerii
  3. Eksootiline Tropicana tõi suve ja külaliste rekordi Klubisse Teater!
Eksootiline Tropicana tõi suve ja külaliste rekordi Klubisse Teater!

Eksootiline Tropicana tõi suve ja külaliste rekordi Klubisse Teater!

Foto: Maksim Toome

22.märtsil lennutas Klubi Teater oma külalised puhkama otse palmide alla,  sest aset leidis taaskord suviselt kuum üritustesari Tropicana!

Sel korral pani puusad nõksuma ning südamed põksuma grandioosse trummi-showga karismaatiline Reigo Ahven! Parimad palad tõi kuuldavale DJ Sonic ning meeliülendava vaatepildiga õnnistasid lavalaudu temperamentsed latiino kaunitarid.

Tropicana – see on pidu, kus üheks ööks muudab Klubi Teater resoluutselt oma kuue – tuues endaga kaasa kaua tagaigatsetud suve. See on öö, kus kuumad salsarütmid ulatavad uusimatele klubihittidele käe – kuuldavale tulevad kuumad palad, mis on mänguliselt põimitud trummi virtuooside poolt kõikvõimsa trummi-showga! Lõõmava päikese all köidab tähelepanu kuumaverelised latiino kaunitarid ning keha ja hinge aitavad värskendada maitsvate moijtoshottidega sirejalgsed Bacardi tüdrukud.

Aprilli kuus on suvi veelgi lähemal ja peod muutuvad samuti aina kuumemaks. Sellel nädalavahetusel jagab klubi teater kõikidele külastajatele armastust, sest reedel, 5.04 leiab aset kauaoodatud LOVE üritustesari ja juba laupäeval, 6.04 ootab kõiki vallatu ELEVANT!

GALERII
Fotod: Maksim Toome

Head Uudised GoodNews