1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. ELISA HUUB I Toomas Ili: Elisal on jätkuvalt suur rõõm pakkuda kriisi ajal Sipsikule kodu Elisa Huubis
ELISA HUUB I Toomas Ili: Elisal on jätkuvalt suur rõõm pakkuda kriisi ajal Sipsikule kodu Elisa Huubis

ELISA HUUB I Toomas Ili: Elisal on jätkuvalt suur rõõm pakkuda kriisi ajal Sipsikule kodu Elisa Huubis

Eriolukorra egiidi all kulgenud aprillis tõusis rekordilised 70% Elisa Huubi vaadatavus. Elisa voogedastusteenusest vaadati enim multifilmi „Sipsik“ ja Elamuse järelvaatamises uut laulusaadet „Maskis laulja“.

Kui võrreldes veebruariga oli märtsis eriolukorra ajal näha kõigi voogedastusteenuste kasutuse kasvu, siis aprillis tõusis märtsiga võrreldes Elisa Huubi vaadatavus ligi 70%. Kõige enam vaadati Huubist uut kodumaist multifilmi „Sipsik“, mis osutus populaarsemaks kui varasem menuk „Ott Tänak – The Movie“.

„Elisal on jätkuvalt suur rõõm pakkuda kriisi ajal Sipsikule kodu Elisa Huubis, et sõltumata pooleli jäänud kinoteest saaksid kõik suuremad ja väiksemad Sipsiku fännid muheda kaltsunuku uutele seiklustele kaasa elada,“ sõnas Elisa sisuhankejuht Toomas Ili. „Kui varasemalt nägime sarnast suurt vaatajahuvi Ott Tänaku filmi puhul, siis tänaseks on Sipsik need numbrid mitmekordselt ületanud.“

Aprillis oli Elisa Elamuse järelvaatamises vaadatuim telesaade jätkuvalt „Maskis laulja“. Populaarsed olid endiselt ka „Kuuuurija“, „Kaks kanget Jaapanis“ ja „Pilvede all“. Uue tulijana jõudis teletoppi ka tõsielusarjast „Rannamaja“ välja kasvanud sõsarsari „Rannamaja: raju reede“, kus Rannamaja staarid Ada, Seidi ja Merylin otsivad Eesti parimaid vallaliste pidusid ja aitavad ühel üksikul hingel endale kaaslast leida.

Tele-eetris olnud filmidest vaadati enim 2001 aasta seiklusfilmi „Tomb Raider“, kus peaosas noor Angelina Jolie. Populaarsed olid ka multifilmid „Kruudid“, „Kuus kangelast“, „Kung fu panda 3“ ja „Shrek 2“.

Elisa videolaenutuses oli vaadatuim kümnele Oscarile kandideerinud ja kolm võitnud „1917“, kus esimese maailmasõja haripunktis antakse kahele noorele Briti sõdurile, Schofieldile ja Blake’ile esmapilgul võimatuna näiv ülesanne. Nad peavad kiiresti üle vaenlase territooriumi minema, et kohale viia teade, mis hoiaks ära surmava rünnaku sadadele sõduritele, kelle hulgas on ka Blake’i enda vend.

Videolaenutuse toppi jõudsid ka mitmed teised ülimenukad kassahitid nagu „Pommuudis“, „Nugade peal“ ja „Jänespüks Jojo“.

Elisa soovitab kõigil jätkuvalt võimalikult palju kodus olla, pesta käsi ja hoida kahemeetrist distantsi inimestega. Ainult nii saame üheskoos haiguse levikut tõkestada.

Elisa Huubi TOP aprillis

  1. Sipsik
  2. Kättemaksukontor
  3. Padjaklubi
  4. ENSV
  5. Kaks kanget Jaapanis
  6. Teadmata kadunud
  7. Papad mammad
  8. Ohtlik lend
  9. Ämblikmees
  10. CSI kriminalistid

Aprilli järelvaatamise TOP

  1. Maskis laulja – TV3
  2. Kuuuurija – KANAL2
  3. Kaks kanget Jaapanis – TV3
  4. Pilvede all – KANAL2
  5. Rannamaja: raju reede – TV3
  6. Pealtnägija – ETV
  7. Kättemaksukontor – TV3
  8. Hommik Anuga – ETV
  9. Roaldi retked – KANAL2
  10. Kaks kanget – LIVE TV3

Aprilli filmide järelvaatamise TOP

  1. Tomb Raider – KANAL2
  2. Kruudid – TV3
  3. 6 kangelast – TV3
  4. Kung fu panda 3 – TV3
  5. Deadpool – TV3
  6. Garfield 2:kahe kassi lugu – TV3
  7. Suitsiidisalk – KANAL2
  8. Teine võimalus – TV3
  9. Väike teene – KANAL2
  10. Shrek 2 – KANAL2

Aprilli Elisa videolaenutuse TOP

  1. 1917
  2. Pommuudis
  3. Nugade peal
  4. Informaator
  5. Dzentelmenid
  6. Jänespüks Jojo
  7. Kulgetõmbejõud 2: sissetung
  8. Fiksikud krabotite vastu
  9. Paharet
  10. Aarmiselt nurjatu, uskumatult õel ja jõle

Elisa Eesti AS on Elisa kontserni osa ning turuliider Eestis telekomiteenustes erakliendi segmendis. Samuti on Elisa juhtiv tasulise TV-teenuse ja suuruselt teine interneti püsiühenduse teenuse pakkuja Eesti turul. Koos Santa Monica Networksiga loob ettevõte klientidele turvalisi võrgu- ja andmekeskuste lahendusi. 1000 töötajaga suurettevõtte siht on saada suurimaks kommunikatsiooni- ja meelelahutusettevõtteks Eestis. Elisa pakub kõikidele klientidele mobiilside, interneti püsiühenduse ja TV-teenuseid ning aitab ettevõtetel ja avalikul sektoril kasvatada efektiivsust ja turvalisust võrgu- ja IT infrastruktuurilahenduste abil. Ettevõtte käive oli 2019. aastal 174,8 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews