1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM KÜSIMUSTE RAHE! Artjom Savitski unistab esinemisest Madison Square Gardenil
FINEST FM KÜSIMUSTE RAHE! Artjom Savitski unistab esinemisest Madison Square Gardenil

FINEST FM KÜSIMUSTE RAHE! Artjom Savitski unistab esinemisest Madison Square Gardenil

artjom-savitski5“Uudiseid on halbu ja häid. Esimesed levivad ise, teisi lennutab internetti goodnews.ee,” alustab Soome eestikeelne raadiojaam Finest FM, enne kui saatetiim suundub paljastama muusik Artjom Savitski saladusi.

Toru otsa püütud Artjom saab esmalt kaela küsimuse oma videoblogi kohta ja ta tunnistab, et ei ole seda enam eriti teinud, sest isu sai otsa või raadiorahva arvamust mööda “lint sai kaameras otsa”. Muusiku sõnul tahtis ta pigem proovida, kas saab videotega hakkama, ta sai, aga leidis, et see pole tema teema, ta eelistaks muusikat teha. Artjom saab kohe pragada, sest raadiotiim peab tema videoblogi lahedaks, pealegi kogus see 2000-3000 vahel jälgijaid ja nad soovitavad võtta videole oma muusikategemised. “Mõne ikka üles viskan,” lubab Artjom.

Edasi järgnevad traditsioonilised küsimused ja kui algul ei tule lauljal kõige erilisema esinemiskoha suhtes midagi meelde, siis ajusid ragistades tuleb mälupilti juba enne lauljakarjääri algust Jõhvis toimunud metalbändi esinemine, kus väljas oli 25 külmakraadi, kiviseintega ruumis aga -26, nii et raske oli sõrmed tööle saada.

Esineda aga tahaks ta Saku Suurhallis või suurema unistusena Madison Square Gardenil.

Kuula intervjuud Artjom Savitskiga!

Head Uudised GoodNews