1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Forum Cinemas toob Star Wars’i filmi linastuseks kohale Jedid ja valgusmõõgad
Forum Cinemas toob Star Wars’i filmi linastuseks kohale Jedid ja valgusmõõgad

Forum Cinemas toob Star Wars’i filmi linastuseks kohale Jedid ja valgusmõõgad

Kolmapäevast on kõik Star Warsi fännid oodatud legendaarse filmisarja viimast linateost vaatama just Coca-Cola Plazasse, kus neid ootab Jedi ja valgusmõõkade näitus, temaatilised fotoseinad ja rohke filminänn.

„Sellise suurfilmi tuleku puhul ei saanud me kuidagi muud moodi, kui pidime selle valime meie Kuufilmiks ja ka Kino Eksklusiivi ürituse filmiks. See tähendab, et Kino Eksklusiivi seansi külastajaid ootab ees suur auhinnaloos ja filminänn ning igati pidi on tegemist kuu suurima filmielamusega,“ selgitas Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod.

„Kuna aga „Star Wars: Skywalkeri tõus“ on niivõrd eriline ja oodatud teos, siis oleme seekord erakordselt vaeva näinud, et suurematele fännidele ja ka teistele kinokülastajatele see filmielamus põnevamaks muuta. Alates kolmapäevast, 18. detsembrist kuni nädala lõpuni saab Coca-Cola Plazas uudistada erilist Jedi ning valgusmõõkade näitust, kus muuhulgas saab valgusmõõkade ja temaatiliste taustadega teha lõbusaid pilte,“ märkis Novod. „Lisaks jagame filmi avanädalal meie Tallinna, Tartu ja Viljandi kinodes eksklusiivseid fotoraamatuid, millest leiab terve Star Warsi filmide ajaloo. Kokku läheb jagamisele 2000 raamatut.“

Novod lausus, et elamuste jagamiseks on oma õla alla pannud ka Coca-Cola, sest iga Coca-Cola Zero ostja saab endaga kaasa ühe Star Warsi tegelasega postri.

Maailma suurima filmisaaga 9. peatükk „Star Wars: Skywalkeri tõus“ Kino Eksklusiiv ürituse linastus koos auhinnaloosi ja juurde käivate juttudega on kolmapäeval. 18. detsembril kell 19.00 Coca-Cola Plazas ning samal ajal linastub teos ka Viljandi Centrum ja Tartu Ekraan kinos.

Kauaoodatud kosmoseseiklus on üheksas peatükk saagast, mis algas enam kui nelja aastakümne eest ning mis praeguse filmiga ka lõpule jõuab. Filmi peategelane Rey (Daisy Ridley) teekond jätkub ning varem või hiljem tuleb tal seista vastamisi nii Kylo Reni (Adam Driver) kui ka ühe veelgi vägevama vastasega. 

Kino Eksklusiiv

„Star Wars: Skywalkeri tõus“

Kolmapäev, 18. detsember kell 19.00 Coca-Cola Plazas

Head Uudised GoodNews