1. Avaleht
  2. Film
  3. FOTOD I “Kuulsuse narride” võtted said purki ja selgus linastuskuupäev
FOTOD I “Kuulsuse narride” võtted said purki ja selgus linastuskuupäev

FOTOD I “Kuulsuse narride” võtted said purki ja selgus linastuskuupäev

Mängufilmi „Kuulsuse narrid“ võtted Tallinnas ja Viljandis on edukalt lõppenud, kinolinale võib filmi oodata juba 15. jaanuaril 2022.

“Kuulsuse narrid” on esimene osa Eduard Bornhöhe 1892. aastal ilmunud ja menukiks tõusnud satiirilisest jutustusest “Tallinna narrid ja narrikesed“.

„Pikad ja töised, aga äärmiselt edukaks osutunud võttepäevad on läbi saanud. Pingutasime kõik koos palehigis selle nimel, et peagi vaatajate ette jõudev linateos ei jätaks kedagi külmaks, vaid naerutaks publikut ja meenutaks ka meie ühist ajalugu,“ sõnas Taska Filmi produtsent Adeele Tähemaa.

„Kuulsuse narrid“ atmosfääri loovad ilus suvi, nostalgiline õhkkond ja kaunis ajalooline linn, mis kirjeldavad nimelt Viljandit.

„Kõige soojemad tänusõnad Viljandile! Võrratu ilm kooskõlas imekaunite võttepaikadega andis filmile ideaalselt sobiva sisu. Täname mõistva suhtumise eest ka kohalikke elanikke ja ettevõtteid, kes pidid oma tegevusi lühiajaliselt veidi ümber kavandama. Samas usun, et kohapealsed taustnäitlejad, kellel avanes ainulaadne võimalus koos peaosatäitjatega võtetel osaleda, said unustamatu kogemuse osaliseks,“ lisas Tähemaa.

Head Uudised GoodNews