1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. FOTOD I “Naabrist parem” avas fännidele uksed
FOTOD I “Naabrist parem” avas fännidele uksed

FOTOD I “Naabrist parem” avas fännidele uksed

Eile avanes TV3 värvika ehitussarja „Naabrist parem“ fännidel võimalus oma silmaga uudistada seni vaid tele-eetris nähtud maju, mis on osalejate poolt merekonteineritest imelisteks kodudeks ehitatud.

Foto: TV3

Suured ja väikesed fännid, kes Ülemiste Citys asuvale „Naabrist parema“ võtteplatsile kogunesid, kiitsid nutikaid ehitus- ja sisustuslahendusi, osalejate ettevõtlikkust ja imestati, et vaid kahest pealtnäha kitsukesest merekonteinerist on võimalik luua tõeliselt ruumikat ja mugavat elamist.

Foto: TV3

Kõik osalejad olid uudistajatega kohtumiseks eriliselt valmistunud – jagati fännipostereid, kleepse, šokolaade ning pakuti endi valmistatud torti, pirukaid ja rabarberikooki.

Foto: TV3

Lisaks rõõmustasid rahvast üllatused Inbankilt ja Fazerilt ning Paluligi tasuta kohvibaar.

Foto: TV3

Eriti meeldisid fännidele Maakate avar elamine, Linnaste mängutuba lastele, Sportlaste vannituba, Sisuloojate nutiklaasiga aken ja majade juurde rajatud terrassid.

Maakate kodu. Foto: TV3

„Oma silm on kuningas ja siin saab ise kõike vaadata, uurida, katsuda – eks sellest ka suur huvi,“ märkis „Naabrist parema“ üks saatejuhtidest Alari Kivisaar, kes samuti fännidest ümbritsetud oli. Kivisaar lisas, et hooaeg pole osalejatele olnud just kergemate killast: „Tänaseks on ehitusmured minevik, kõik on rõõmsad, majad on valmis, aga see, mis siin vahepeal toimus – see oli naabrite jaoks ikka põrgu. Eks tegemist on ju ehitussaatega ja ehituse juurde kuulub alati ka draama,“ täpsustas Kivisaar.

Alari Kivisaar. Foto: TV3

Võistlejadki tunnistasid, et kodude valmimine ehitustööde, argielu ja konkurentsi tingimuses on olnud paras katsumus ning heameel on tõdeda, et kogu vaev on kandnud vilja; nüüd jääb üle vaid 31. mail toimuvat finaali oodata, kus televaatajate hääletusel selgub otse-eetris võitja, kes saab oma kätega loodud kodu endale.

Kerli Kivistu. Foto: TV3

„Naabrist parem“ on TV3s kolmapäeviti kell 21.00.

Foto: TV3
Head Uudised GoodNews