1. Avaleht
  2. Film
  3. Fotod! Värske film toob publiku ette salafetišid
Fotod! Värske film toob publiku ette salafetišid

Fotod! Värske film toob publiku ette salafetišid

Esmaspäeva õhtul esilinastus uus kodumaine suhtekomöödia “Asjad, millest me ei räägi”. Kohal olid nii suhteeksperdid kui ka filmitegijad ja näitlejad, kes filmis rollid kaasa tegid.

Menukomöödia “Svingerid” tegijate uue filmi kesksetes rollides astuvad üles Jan Uuspõld, Ragne Pekarev, Rain Tolk, Jekaterina Novosjolova, Egon Nuter, Liina Tennosaar, Kait Kall, Klaudia Tiitsmaa, Sten Karpov, Liis Karpov. Filmi režissöörideks on Andrejs Ekis ja Tanel Ingi.

Värske film toob publiku ette viie erinevas vanuses paari suhteprobleemid ja salafetišid ning näitab, millised ootamatud tagasilöögid võivad olla, kui on otsustatud oma partneritele avaldada kogu tõde selle kohta, mis magamistoas kõige rohkem meeldib.

Esilinastusel jäid tööga rahule nii filmitegijad kui ka publik. Film võeti üles möödunud aastal Riias. Tegemist on teistkordse seda laadi koostööfilmiga. Režissöör Andrejs Ekis kiidab koostööd eesti näitlejatega ja loodab, et sedalaadi ühisi ettevõtmisi tuleb tulevikus veel.

Tegu on kohaliku uusversiooniga Austraalias 2013. aastal valminud suhtekomöödiast, mis kandis pealkirja “The Little Death”.

Fotod: Erlend Štaub

Head Uudised GoodNews