1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII: glamuurne ning suurejooneline Dom Party Oriental
GALERII: glamuurne ning suurejooneline Dom Party Oriental

GALERII: glamuurne ning suurejooneline Dom Party Oriental

28. märtsil, leidis aset alati glamuurne ning suurejooneline Dom Party Oriental, mis muutis Klubi Teatri üheks ööks vallatult müstiliseks ja salapäraseks idamaade oaasiks!

Dom Party – see on suursündmus, mil kokku saavad alati ilusad inimesed, seltskonnastaarid, luksus ning glamuur. Külastajateni tuuakse parim meelelahutus ning nagu kord ja kohus, siis sai ka sel korral see kõik alguse juba välisuksel, mil idamaade jumalannad võtsid saabujad hommikumaade rüppe kihiseva šampanja saatel.  Salapära ning müstilisust lisasid maotaltsutajad kaugelt idast, mõistatuslikult sensuaalsed kõhutantsijannad ning idamaade lummusse viisid eksootilised trummirütmid Reigo Ahvenalt. Lisaks ilmusid lendaval vaibal kaunid Aladini mõrsjad, kes pakkusid vapustavat mõõga showd.

Suursugune Dom Party jätkus külluslikult šampanjaojade ning parima klubimuusika saatel varahommikuni! Teiste seas oli idamaistest pidustustest osa saama tulnud ka Monaco suurärimees Roberto de Silvestri, kulturist Argo Ader, Laulja ja staar Kristjan Kasearu jpt…

VIDEO
https://www.youtube.com/watch?v=hijnDlwNxz

GALERII

Head Uudised GoodNews