1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII I Vaata, kuidas möödus esimene Sack von Sound festival Sakus!
GALERII I Vaata, kuidas möödus esimene Sack von Sound festival Sakus!

GALERII I Vaata, kuidas möödus esimene Sack von Sound festival Sakus!

Eesti suviste festivalide nimekiri sai endale juurde põneva Sack von Sound festivali Sakus, mille esimene kord möödus läbi suvise vihma ja päikese. Publikut aga ilm ei seganud ning meeleolu oli ülev.

Saku Valla Kultuurikeskuse juht Tõnno Piigli peab festivali kordaläinuks, kuigi alguses oli plaanid isegi suuremad. “Meil on hea meel, et esimene festival õnnestus. Tekkisid isegi ootamatud omapärased uued mõõtmed – ilmavimpka tõttu andis Kadri Voorand uutmoodi kontserdi surround publikuga ehk inimesed istusid isegi laval. Tõeline 3D. Iga kontsert programmis oli esinejate poolt lõpuni viimistletud ning oli näha, et ka publik nautis kõike. Laupäevaõhtune NOEP ja Kristjan Järvi koos ÜENSOga näitasid tõelist tipptaset suurproduktsiooniga – tõeliselt kvaliteetne heli, valgus ja video. Minu suur kummardus kogu meie meeskonnale ja meie eesmärk positiivset emotsiooni luua õnnestus täielikult,” jäi Piigli rahule.

Festival Sack von Sound toimus 22.-23. augustil ja sedalaadi suurusega üritus toimus Sakus esimest korda. Esinesid armastatud eesti artistid nagu Kadri Voorand, Hendrik Sal-Saller, Maarja ja Raivo Tafenau, Rita Ray, 2 Quick Start, NOEP ja Kristjan Järvi orkestriga, DJ Widenski Silent Disco.

Mõlemal festivalipäeval pakkusid ka kohalikud esinejad teiste esinejate kõrval pinget. Esimesel päeval esinesid noored tegijad Clicherik & Mäx, Minibeat ja Karl-Alari Varma Comedy Estoniast. Teisel päeval andis erikontserdi menukas Puuluup koos kohaliku Saku Mandoliinide, kooriga Tuljak ja rahvatantsijatega.

Järgmiseks aastaks on Tõnno Piiglil mõtteid juba tekkinud: “Kindlasti soovin kutsuda festivalile suurepärase laulja Karen Souza, kes oli meil ka juba sel aastal plaanis, kuid viiruselevik ajas mõned plaanid segamini. Samuti soovime sama suurelt ja vägevalt jätkata. Saku väärib sellist festivali.” Sack von Sound nimelist festivali korraldab Saku Valla Kultuurikeskus.

Vaata galeriid!

Head Uudised GoodNews