1. Avaleht
  2. Melu
  3. Aiakontserdid Pirital lõpevad kantriga
Aiakontserdid Pirital lõpevad kantriga

Aiakontserdid Pirital lõpevad kantriga

Sel kolmapäeval, 26. augustil toimub Pirita-Kosel Kullese 5 aias viimane hoovikontsert, kontserdisarja lõpetavad Airi Allvee ja Ivar Kannelmäe.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul on juba teist suve toimuvad kontserdid osutunud väga populaarseks. „Mul on hea meel, et kontserdisari on osutunud väga menukaks ning Kullese 5 aiast on saanud kuum koht, kus mõnusat muusikat nautida,” kiitis Liinat.

Korraldaja Aivar Nurmik on oma koduhoovi kutsunud muusikud, keda ei saa põrmugi mitte ühe mütsi alla panna. On kõlanud džäss, kupleed ja šansoon, akordion ja lõõts. Kokku peeti Kullese 5 koduaias suvekuudel 13 muusikaõhtut.

Külastajaid on jätkunud neile kõigile. Nurmiku sõnul on igal kolmapäevaõhtul keskeltläbi 150 inimest tema koduhoovi ära mahtunud. „Kui aiakontserte ikka aeg-ajalt korraldatakse, siis sellist suvi läbi kestvat sarja küll lähikonnas ei tea olevat. Nii mõnelegi esinejale oli sel aastal see hea võimalus üle pika koroonaaja pausi taas kontserti anda,” ütles Nurmik.

„Aiakontsertide suvesarja lõpetab kantrimuusika lipulaevaks kutsutud Airi Allvee koos Ivar Kannelmäega 26. augustil kell 19. Kes muusikutest pärast „jämmima” hakkavad, pole veel teada. Selleks tuleb kohale tulla. Kullese 5 Pirita-Kosel. Muusika ootab,” sõnas linnaosavanem.

Nurmik lubas, et järgmisel aastal tulevad taas aiakontserdid Kullese tänaval.

Head Uudised GoodNews