1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII ja VIDEO: Ainult üheks ööks BonBon!
GALERII ja VIDEO: Ainult üheks ööks BonBon!

GALERII ja VIDEO: Ainult üheks ööks BonBon!

Foto: Maksim Toome
Foto: Maksim Toome

Üksteist aastat Tallinna ööklubide lipulaevaks olnud BonBon avas möödunud laupäeval klubis Teater uksed vaid üheks ööks, tuues pidulisteni programmi „Ainult üheks ööks BonBon”!

Üheteistkümne tegutsemisaasta jooksul oli ööklubi BonBon tuhandete piduliste meelispaigaks, kus esinesid tippartistid nii Eestist kui välismaalt. Nüüd aitasid klubis Teater luua vana hea BonBon´i olustikku legendaarse klubi tuntud näod, eesotsas klubiomanik Andres Peetsiga. Tema enda sõnul sündis üritus soovist teha pidu, mis oleks justkui nostalgiline meenutus kõikidele vanadele BonBon´i sõpradele ja et oleks üks korralik pidu vanadele semudele ning klientidele, kes enam võib-olla niipalju pidutsemas ei käi. „Klubi Teater sobis selliseks ühekorseks BonBon´i õhtuks ideaalset,” rääkis Peets.

Üritusega jäid korraldajad väga rahule, sest klubi oli juba esimese tunni algushetkedest puupüsti täis ning kohal olid nii BonBon´i kui klubi Teater suured sõbrad. Rahvarohke pidu kestis varaste hommikutundideni ja seda parima klubimuusika saatel.

Õhtu muutis veelgi võrratumaks võimas house’i diiva Cleo Stewart Londonist. Staar, kes Wembly talendishow‘s 22-aastaselt 10 hulka jõudis, on lisaks poeet, tantsija ning näitleja, kes  on olnud peaosatäitja mitmetes muusikalides ning lõpetas just tuuri USA soul´isensatsioonidega Melba Moore´iga, Melissa Morganiga ja tuntud Loose Endsiga Inglismaalt, leides oma tihedas graafikus aega, et külastada vaid sel ühel ööl Eesti parimat ööklubi – ööklubi Teater!

Ka sel nädalal on klubis Teater oodata võimsat show´d, imelisi esinejaid ning head pidu. Juba homme leiab taaskord aset Dom Party, mis seekord üllatab “Cabaret” peoga ning juba laupäeval toimub taas kõigi lemmik Babulja Special, mis seekord pakub luksuslikku punast kalamarja ja parimat meelelahutust!

VAATA VIDEOT!

VAATA GALERIID!
Fotod: Maksim Toome

Head Uudised GoodNews