1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII: Klubi Teatris võis näha tõelist armastust!
GALERII: Klubi Teatris võis näha tõelist armastust!

GALERII: Klubi Teatris võis näha tõelist armastust!

IMG_00011.veebruaril võis õhus tunda tõelist armastust, sest Klubi Teatris leidis taaskord aset kuum ja salapäraselt tundeküllane üritustesari Love.

See oli öö, kus armastust võis näha kõikjal, sest veetlevalt siresäärsed Martini tüdrukud haarasid kõiki oma kütkeisse, pakkudes lisaks küllaldastele kingitustele ka meelijoovastavaid armujooke Martinilt.

Cupido armunooli lennutati aga veelgi, sest Klubi Teatri artistide meeletu showprogramm sütitas lõõmavaid kireleeke ning armastus vahutava šampanja, parima muusika ning meeletu peo järele võis alata.

Love – see on pidu, kus Klubi Teater muutub tõeliseks armuparadiisiks ning selleks, et armastusele hoogu lisada, toob see pidu alati endaga kaasa parima muusikavaliku, külluslikult kingitusi ning värskendavaid armastuseeliksiire Martinilt.

Naiseliku veetlusega võtavad Teid oma lummuse rüppe kaunid Klubi Teatri artistid, pakkudes tõelist silmailu ning parimat meelelahutust varahommikuni.

Järgmine armastusküllane Love leiab aset juba järgmisel kuul, ent sel nädalal ootab Klubi Teater kõiki reedel, 8.veebruaril, meelierutavale, hasarti ja pinevust täis Vegasele ning juba laupäeval, 9.veebruaril, leiab aset UUS ja KUUM üritustesari Sparkling R’N’B, kus omavahel saavad kokku vahutav šampanja ja glamuur ning kaasakiskuvalt kirglikud R’N’B rütmid.

GALERII

Head Uudised GoodNews