1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII: Maailmakuulus eurovisiooni võitja Alexander Rybak pidutses koos fännidega Lounge Deja Vu’s!
GALERII: Maailmakuulus eurovisiooni võitja Alexander Rybak pidutses koos fännidega Lounge Deja Vu’s!

GALERII: Maailmakuulus eurovisiooni võitja Alexander Rybak pidutses koos fännidega Lounge Deja Vu’s!

Foto: Maksim Toome

Möödunud laupäeval 27.aprillil, leidis Lounge Deja Vu-s taaskord aset alati lõbus pidu Babulja, kus memme pidusustele lisas sel korral vürtsi ei keegi muu kui maailmakuulus Eurovisioonilaulik Alexander Rybak!
Armastatud Eurovisiooni võitjat oli kuulama tulnud enneolematul hulgal külastajaid ning publik ei pidanud pettuma – hõbehäälne laulik andis täismajale võimsa kontserdi, pannes nii mõnegi neidise ahhetama ning hinge kinni hoidma!

Fännide järjekord oli meeletu ja juba õues sai kuulda Alexander Rybaki loomingut. Pidu kestis veel enne, kui sai sesenetud Lounge Deja Vu ruumidesse, paljud fännid olid kohale tulnud ka väljaspool Eestit näiteks Rootsist, Norrast, Venemaalt, kui ka USAst.

Mõnusa muusika saatel pidutseti Babuljale loomuomaselt – külluslikult ning ennast unustavalt –  ka sel korral lasti kargel viinal ojadena voolata ning vahutaval šampanjal kihiseda. Memme pidustustest võtsid osa lõbusad härrasmehed ning silm võis puhata slaavi kaunitaridel.

Babulja – see on alati lõbus venepidu, mis on saanud väga populaarseks nii eestlaste kui ka välismaalaste hulgas ning kus saavad kokku slaavi temperamenti, vene muusikat ja glamuuri austav vaatajaskond. See on pidu, kus LIVE-artistide ning tantsijannade tuliverelisus ja veetlus käivad käsikäes. See on pidu, kus kargel viinal lastakse voolata ning kus parimate vene hittide saatel tantsitakse ennastunustavalt külg-külje kõrval varajaste hommikutundideni.

Järgmine Babulja leiab aset juba maikuu teises pooles, ent sel reedel, 3.mail, tähistab Lounge Deja Vu suursuguselt oma 7.sünnipäeva! See on öö täis glamuuri, vahutavat šampanjat ning pööraseid üllatusi! Õhtu juhatab sisse orkester!Laupäeval, 4.mail, kiigutavad kaunitarid kiigel Teid magusama elu poole Sweet Life Swing Specialil!

GALERII
Fotod: Maksim Toome

Head Uudised GoodNews