1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kas Sina oled “Aasta televaataja 2013”?
Kas Sina oled “Aasta televaataja 2013”?

Kas Sina oled “Aasta televaataja 2013”?

Ka sel kevadel jõuab Kanal 2 ekraanile tore televiktoriin “Aasta televaataja”. Kui oled kogu oma südame ja hingega televiisorifänn või tahad lihtsalt oma teadmised selles vallas proovile panna, siis registreeru viktoriinisaatesse aadressil televaataja@kanal2.ee ja võid võita tipptasemel teleri.

Ühe telekanali parim sõber on ikka televaataja! 2012. aasta kevadel sai Kanal 2s alguse tore traditsioon selgitada välja aasta kõige tähelepanelikum ja kirglikum telehuviline!

Ka sel kevadel lööme käima  suure viktoriini, millest võivad osa võtta kõik televaatajad – olenemata vanusest, elukohast ja millest kõik veel. Ka telekanali eelistused ei lähe arvesse, sest küsimusi sajab iga Eestis nähtava telekanali programmi kohta.

Pane oma teadmised julgelt proovile ning saada oma kontaktandmed (s.h telefoninumbri), foto ja lühitutvustus aadressile televaataja@kanal2.ee ning me võtame sinuga kindlasti ühendust.

Eeltesti edukaimad sooritajad pääsevad finaalsaatesse, mis võtab kokku lõppeva teleaasta meeldejäävaimad hetked ja vaadatuimad saated. Parim võidab tipptasemel teleri.

Lõbus televiktoriin “Aasta televaataja 2013” on Kanal 2 ekraanil 26. mail.

Head Uudised GoodNews