1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. GALERII! Vaata, mis toimus „Naabrist parem“ avatud uste päeval
GALERII! Vaata, mis toimus „Naabrist parem“ avatud uste päeval

GALERII! Vaata, mis toimus „Naabrist parem“ avatud uste päeval

TV3 telesarja “Naabrist parem” avatud uste päeval Natura Parki elamukvartalis moodustus pikk järjekord juba enne ürituse ametlikku algust. Naabrid meelitasid kohale sadu huvilisi, kes kõik soovisid saatekangelastega pilte teha ning esmakordselt oma silmaga näha, kuidas teleekraanil valminud unistuste korterid päriselt välja näevad. Sel hooajal valmivad TV3 saatesarja “Naabrist parem” korterid Haabersti külje all kaunis looduses – Natura Parkis, Moonalao tänaval.

Kõigil kohale tulnutel oli võimalus telerist tuttavaks saanud osalejate – Heleni ja Karli, Renate, Kareli ja Brandoni, Ardo ja Sireti perekonna ning Elina ja Rasmusega – ja nende sisustatud korteritega tutvuda. Oma silmaga sai ehitus- ja sisustustööde seisu uudistada, nelja võistlejaperega juttu puhuda ning loomulikult aegsasti mõelda, kelle poolt finaalsaates hääletada.

Kuid mitte ainult ei tutvutud näidiskorteritega, kogu päeva olid kohal mitmed toidukioskid ning pere pisemaid lõbustas Lottemaa uusim elanik – jänes Kirill. Samuti sai antud koos Nike+ Run Club jooksuklubiga start terviseradadele ning lõbusaid spordimänge sai mängida koos Nike treeneritega. Linnaaianduse huvilised said osaks aiadisaineri Merilen Mentaali loengust, sisekujundushuvilised jällegi sisekujundusnippe Berit Kirsilt ning muusikalist meelelahutust pakkus Sõru jazzi üllatusesineja, kitarrist Andre Maaker.

VAATA GALERIID!

„Naabrist parem“ võitjad selguvad rahvahääletuse tulemusena juba 30. mail TV3 otse-eetris!

Head Uudised GoodNews