1. Avaleht
  2. Melu
  3. Haaberstis esinevad advendiajal Sada Ja Seened, Jüri Homenja ja Rolf Roosalu
Haaberstis esinevad advendiajal Sada Ja Seened, Jüri Homenja ja Rolf Roosalu

Haaberstis esinevad advendiajal Sada Ja Seened, Jüri Homenja ja Rolf Roosalu

Laupäeval, 28. novembril algusega kell 15 avatakse Tallinnas Haabersti linnaosas Väike-Õismäe tiigi kaldal amfiteatris uued valgusinstallatsioonid, tasuta muusikalist meelelahutust pakub rahvabänd Sada Ja Seened ning tiigi ääres promenaadil ootab külastajaid ka väike laat.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et sel aastal on linnaosavalitsus senisest enam panustanud jõulumeeleolu loomisesse linnaruumis. „Erinevaid uusi valguslahendusi ning täiendatud vanu võib kohata pea terves linnaosas. Esmakordselt on valguskettidega kaunistatud ka kogu Väike-Õismäe tiigi promenaad ning tiigi kaldal ootavad külastajaid erinevad põnevad valgusinstallatsioonid, mis loovad jõulumeeleolu ja pakuvad silmailu,“ ütles Hanimägi ning kutsus elanikke ja külalisi Õismäe tiigi äärde jalutuskäigule.

Kolmel nädalavahetusel ootavad külastajaid amfiteatris ka erinevad etteasted ja tasuta kontserdid. „28. novembril esineb amfiteatris rahvabänd Sada Ja Seened, 12. detsembril Jüri Homenja ning 19. detsembril Rolf Roosalu. Lapsi rõõmustab jõuluvana ning linnaosavalitsus jagab glögi ja piparkooke,“ tutvustas linnaosavanem advendiaja ürituste programmi.

Hanimägi rõhutas, et üritusel tuleks kanda maski, mis katab nina ja suu ning hoida külastajatega vahemaad. „Kanname maski, hoiame vahemaad ning haigena jääme koju! Nii hoiame ennast ja teisi,“ kutsus linnaosavanem külastajaid vastutustundlikult käituma.

Head Uudised GoodNews