1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Halloweeni eel näitab Animal Planet tõelisi koletisi
Halloweeni eel näitab Animal Planet tõelisi koletisi

Halloweeni eel näitab Animal Planet tõelisi koletisi

Ten Deadliest Snakes With Nigel Marven_Episode 1 Costa Rica31. oktoobril tähistatakse USAst pärit Halloweeni püha, mille raames võib ka meie tänavatel näha hirmsaid kostüümides tegelasi. Enne Halloweeni on aga kõigil televaatajatel võimalik näha teleriekraani vahendusel tõelisi koletisi, kes meie planeedil elutsevad. Oktoobrikuu nädalavahetustel on Animal Planeti eetris „Koletiste kuu“, mille raames näidatakse erinevaid filme ja tõsielusaateid ohtlikest ja hirmsatest elukatest.

Järgmine „Koletiste kuu“ saade on eetris reedel, 17. oktoobril ja kannab nime „Inimsööjatest superhundid“. Saates näidatakse võimsaid ja tugevaid Siberi hundikarju, kes ohustavad oma verejanulisusega tõsiselt kohalike elanike elusid. Õhtu jätkub saatega „Mägede koletised“, kus jahimeeste ja loomapüüdjate tippmeeskond otsib igas saates erinevaid Põhja-Ameerika mäestikes tegutsevaid kohalikest legendidest tuttavaid koletisi. Sel reedel proovitakse kinni püüda müstiline peata koletis Taylori maakonnas, West Virginia osariigis.

Laupäeval, 18. oktoobril kell 22.00 tutvustab metsikus looduses seikleja Nigel Marven maailma kõige mürgisemaid madusid, otsides neid džunglitest, kõrbetest ja prügimägedelt. Lisaks ohtlikele kohtumistele madudega ja madude tundma õppimisele, räägib Marven ka teiste värvikate tegelastega alates madudepüüdjast ja madude teadlasest kuni roomajate jumaldajateni. Sel laupäeval on võimalik tutvuda USA kõige ohtlikumate madudega.

„Koletiste kuu“ oktoobris Animal Planeti telekanalil:

Reedel, 17. okt kell 22:00 Inimsööjatest superhundid (Man-Eating Super Wolves)
Reedel, 17. okt kell 22:55 Mägede koletised (Mountain Monsters)
Laupäeval, 18. okt kell 22.00 Kümme kõige mürgisemat madu: USA (Ten Deadliest Snakes)
Pühapäeval, 19. okt kell 22:55 Mägede koletised (Mountain Monsters)
Reedel, 24. okt kell 22:55 Mägede koletised (Mountain Monsters)

Head Uudised GoodNews