1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Homme alustavad Luisa Värk ja Artjom Savitski ühist tuuri!
Homme alustavad Luisa Värk ja Artjom Savitski ühist tuuri!

Homme alustavad Luisa Värk ja Artjom Savitski ühist tuuri!

Luisa Värk ja Artjom Savitski lähevad koos tuurile!Kevade saabumine toob Eestimaa lavadele kontserdid kahelt andekalt Superstaari saates osalenud noorelt. Eestlaste südamed võitnud säravad Luisa Värk ja Artjom Savitski kingivad enda tuntud laule mitmel häälel ja loomulikult esitatakse sekka armastatud ning kõigi hingedes helisevaid teisi eestlaste meloodiaid. Klaveril saadab neid Hannes Agur Vellend ja kitarril Raul Ojamaa.

Luisa Värk ja Artjom Savitski on mõlemad tuule tiibadesse saanud telesaatest Eesti otsib superstaari, kus mõlemad jäid teisele auväärsele kohale – Luisa 2007- ja Artjom 2011. aastal.

Luisa arvates on Artjom hea huumorisoonega karismaatiline laulja, kellega koos on tal rõõm lavale astuda.

“Kevadiste kontsertide aluseks on meie esimene ühine singel “Koputa” ning tuuri kava on väga positiivne ja kevadine. Artjomi ettepanek, koos lavale astuda, oli mulle esialgu küll üllatuseks, aga juba esimestes proovides sai selgeks, et meie hääled sobivad ning nüüd ootame juba väga publikuga kohtumist,” rääkis Luisa Värk.

“Luisa on heasüdamlik ning sihikindel artist, kellega on väga hea ja lihtne koos töötada. Ta teab, mida tahab ja ka saavutab selle,” kommenteeris Artjom muusikute omavahelist koostööd. “Olen väga meelitatud, et saan nii andeka lauljaga peagi Eestimaa kaunites paikades koos lava jagada. Koostöö on olnud suurepärane ja see kindlasti väljendub ka meie lauludes,” lisas Savitski.

Kuula ka Luisa ja Artjomi uut singlit!

Noored lauljad andsid ühiselt välja värske singli “Koputa”, mida saab kuulata ka nende ühisel kevadtuuril. “Koputa” muusika autoriteks on Hannes Vellend ja Artjom Savitski ning sõnad kirjutas Luisa Värk.

Kuula laulu!

https://www.youtube.com/watch?v=5CeWBb5OV4U

Piletid on müügil Piletilevis ja Piletimaailmas.

Head Uudised GoodNews