1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. JOOGAFESTIVALILE! Suvisel Haapsalu joogafestival esineb Curly Strings
JOOGAFESTIVALILE! Suvisel Haapsalu joogafestival esineb Curly Strings

JOOGAFESTIVALILE! Suvisel Haapsalu joogafestival esineb Curly Strings

curly-stringsVaikselt, ent kindlalt Eesti joogakogukonna traditsiooniks kujunev suvine joogafestival Haapsalus on üks ettevõtmine, mis kogub aasta-aastalt huvilisi juurde ja on ka Haapsalu linna jaoks iga-aastaseks oodatud ürituseks saamas.

Kaks südasuvist päeva vaikses mereäärses Valge Daami linnas lõõgastumise, mediteerimise, uute joogaõpetuste ja huvitavate inimeste seltsis on teadmiste ammutamise ja lühikese puhkuse imetore kooslus, mis toob kokku nii juba joogamaailmas sees olijad kui ka uued huvitundjad. Tänavu jääb suvine Haapsalu joogafestival juulikuu 23. ja 24. päevale.

Joogafestivalist osavõtjaid on alati huvitanud peaesineja ja tänavu on selleks Ananda Das Indiast, kes juhatab teed Kundalini ja Naerujoogani. Kaugemalt tulijateks on ka Vinyasa joogat õpetav Geoff Brooks Austraaliast ja päris mitmete tundidega esile astuv Jivan Mukta Tšiilist. Taas on kohal Yogafunc ja Jocke Salokorpi koos Jagaspace akustilise live-muusikaga — tundub, et nendeta ei möödu enam ükski meie joogafestival.

Vanadest tuttavatest on loengutega esinemas ka Atis Zarinš ja mõistagi annab oma teadmisi edasi kogu Eesti joogaõpetajate paremik. Korraldajatel on hea meel teatada, et laupäevase üllatuskontserdi annab populaarne Curly Strings!

Nagu ikka, maksab ka eelseisval joogafestivalil kutse “Isegi kui sa oled joogast ainult mõelnud” ehk siis lisaks juba kättpidi joogas olijatele on väga oodatud kõik, kes tahaksid teada, mis see paljuräägitud jooga endast kujutab.

Midagi enda jaoks leiavad nii paarid, lapseootel või lastega emad, eakamad inimesed — tuleb lihtsalt tulla ja ennast lõdvaks lasta, sest joogarahva seas ei pea kunagi mõtlema, mida teised võiks sinust ja sinu eneseväljendusest arvata.

Tulijate päralt on Taevasaal, Tarkusesaal ja Rahutuba koos praktilise jooga, loengute ja töötubadega ning pühapäev algab päikesetõusu tervitamisega. Seega on juba praegu aeg need kaks heinakuu päeva kalendris erksalt ära märkida, festivalipass osta ja seadistada ennast suvelõõskavale joogalainele.

Vaata ka infot SIIT!

Head Uudised GoodNews