1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. JUBA SEL NÄDALAVAHETUSEL! YOGAFUNC live-muusikaga lummab järjekordselt
JUBA SEL NÄDALAVAHETUSEL! YOGAFUNC live-muusikaga lummab järjekordselt

JUBA SEL NÄDALAVAHETUSEL! YOGAFUNC live-muusikaga lummab järjekordselt

Jocke11Joogafestivalide pidevatele külastajatele pole Jocke Salokorpi YOGAFUNC koos Jagaspace elava muusikaga enam uudis, kuid see võlub jätkuvalt ja saab kindlasti erakordseks elamuseks ka esmakülastajale.

12. märtsil Tallinna Kultuurikatlas toimuval Elustiilipäeval on Yogafunc`i töötuba käigus terve päeva ja see pakub kell 11, 13 ja 15 algavaid tunde, mis kujutavad endast tõhusat ja mitmekülgset kooslust ashtanga joogast ning funktsionaalsest treeningust, milles kasutatakse innustavat muusikat. Seda viivad läbi Jocke Salokorpi ja tiim, kuhu kuuluvad juhendajad Inga Neissar, Kristel Tamm, Ann Võsu. Kersti Ojalill, Sven Idarand, Indrek Talpsep ja Julia Gerassimova.

Esimene YOGAFUNC treening nägi ilmavalgust aastal 2011 ning pärast seda on programm vahetunud iga kolme kuu tagant. Kuigi YOGAFUNC ei ole traditsiooniline jooga harjutus, on see tõhus treening, kus on tähtis tunda rõõmu liikumisest.

Joogafestivali turundusjuht Hele Soomäe iseloomustab YOGAFUNC`i kui aktiivset jõulist stiili, mida Jocke ise 2011. aastal välja kujundas ja mida tasub igal juhul vaatama tulla.
Grupp Jagaspace on endas ühendanud mitmeid muusikuid ja nende meloodiaid peetakse teraapiliseks. Liikmed Kaushalya ja Alex on komponeerinud oma muusika spetsiaalselt YOGAFUNC`i tellimusel, et selle järgi oleks mugav praktiseerida, võttes arvesse hingamise ja rütmide koostööd.

Elustiilipäeval kell 17-18.30 toimuv YOGAFUNC Live koos Jagaspace’ga on elava muusikaga dünaamiline joogatund. See ei ole tavaline joogatund, see ei ole kontsert, see on ainulaadne kogemus.

Jocke12

Elustiilipäev ehk talvine joogafestival toimub 12. märtsil Tallinna Kultuurikatlas. Tegemist on heaolule ja terviklikule eluviisile pühendatud päevaga, mil toimuvad erinevad loengud, joogatunnid ning avatud on heaolumess. Joogafestival on hinge pidu, isegi kui oled joogast ainult mõelnud. Tasub ka teada, et Heaolumess on tasuta, see on avatud kõigile.

Piletid on müügil Piletilevis!

Rohkem infot leiab SIIT!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews