1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Juba täna! Erisaade heidab pilgu peagi algavale draakoniaastale
Juba täna! Erisaade heidab pilgu peagi algavale draakoniaastale

Juba täna! Erisaade heidab pilgu peagi algavale draakoniaastale

Täna õhtul kell 20.30 kutsub Kanal 2 televaatajad avastama draakoniaasta põnevaid saladusi erisaates “Mida toob draakoniaasta?”. Traditsioonilises erisaates aitavad tuntud numeroloogid, tähetargad ja selgeltnägijad süveneda draakoniaasta salapärasesse maailma ning jagavad ennustusi, mida toob Hiina kalendri järgi algav aasta Eestile ja ülejäänud riikidele.

Põnevust pakub selgeltnägija Nastja ennustus, mis näeb ette pööraseid muutusi ja täiesti uue ajastu algust. Ühelt poolt astub troonile Hiina kalendris eriti austatud draakon, kes ihkab diktaatorlikku võimu. Teisalt aga kerkib esile sõjaplaneet Pluto, tekitades küsimuse, kas Draakoni ja Pluuto kohtumine toob kaasa maailmasõja. Nastja teab vastust.

Numeroloog Kai Tamm avab karma aasta saladuseloori, ennustades olulisi ja saatuse pöördeid toovaid sündmusi. Ingli Rita näeb poliitikute võimuahnust, mis ületab kõik piirid, ohustades demokraatlikke väärtusi. Sädelev nõid Elle kaardid ennustavad naudingute aastat, kus Draakoni armastus sära ja pidutsemise vastu toob kaasa ka liigse riskimise. Kuuenda põlve nõid Merily Timmer esitleb saates eksklusiivset horoskoopi ning annab nõu ja suuniseid iga sodiaagimärgi esindajatele.

Head Uudised GoodNews