1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Jüri Pootsmann avaldas oma uue loo “Täna” visuaali
Jüri Pootsmann avaldas oma uue loo “Täna” visuaali

Jüri Pootsmann avaldas oma uue loo “Täna” visuaali

juri-pootsmann-tanaJüri Pootsmanni singel „Täna“, mis sillutab tee 18. novembril ilmuvale samanimelisele täispikale stuudioalbumile visuaal on nüüd valminud ning kõigile fännidele vaadatav/kuulatav TV3 Play keskkonnas.

Visuaal valmis disainer Felix Laasme poolt. “Kui Jüri peale mõelda, siis on temas karismaatilisust ja šarmi, mis saadab teda nii elus kui ka muusika tegemises. Soovisin, et tema visuaalid oleksid rajatud samadele alustele. Nii kasutasin inspiratsioonina loodusliku marmorkivi mustrilist väljanägemist, mis on võluv oma olemiselt ja köidab loomuliku ilu poolest. Disainides kombineerisin erinevad tehnikad ja nii tekkis omamoodi juhuslik ilu, millega saavutasin soovitud tulemuse,“ ütleb visuaali looja Felix Laasme.

Tervikust võetud stilistika ja suund kajastub ka singli “Täna” visuaalivideos, mis olemuselt on üha populaarseimaks saanud promovisuaali, pildistatud ja kokku disainitud, vaid osaliselt liikuva pildi, mille valitud osa liigub justkui lõputult ehk “cinemagraphi” võimendus.

”Uus singel ”Täna” erineb oma olemuselt ülejäänud plaadil olevatest lugudest. Stiililiselt on ta ehk kõige moodsam ja tantsulikum. Uuelt plaadilt on oodata vingeid saunde, ilusaid tekste ja kindlasti väga kena visuaalset poolt!

KUULA JA VAATA!

Head Uudised GoodNews