1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. JÜRIPÄEVAL PAIDES HEATEGEVUSLIK FITNESSFEST! FitnessFest 2016 tähendab marudat ja sportlikku eneseunustamist
JÜRIPÄEVAL PAIDES HEATEGEVUSLIK FITNESSFEST! FitnessFest 2016 tähendab marudat ja sportlikku eneseunustamist

JÜRIPÄEVAL PAIDES HEATEGEVUSLIK FITNESSFEST! FitnessFest 2016 tähendab marudat ja sportlikku eneseunustamist

08.04.16 Head uudised - FitnessfestJüripäeval, 23. aprillil toimub Paides, E-Piima Spordihallis heategevuslik üritus FitnessFest 2016, mille korraldajaks on Maribel Fitness. Päev saab alguse kell 11 toitumisnõustaja loenguga ning treeningutega alustatakse 11.30.

Pooletunnised treeningud on vaheldumisi erinevate meelelahutajate, tantsutüdrukute ja esinejatega ning jumpingut on terve tund. Toetajakaart ehk sissepääs on 5 eurot ja kes soovib, teeb trenni, kes ei soovi, võib ka niisama pealt vaadata — kõik on lubatud!

Kogu tulu läheb jagamisele Sookure lasteaia mänguväljaku ja Antsu invabussi vahel.

Päev on täis Les Millsi lahedaid rühmatreeninguid (Bodypump, Bodyattack, Bodyvive) koos superägeda treener Mariga. Saab jumpida ja keerutada jalga zumbas, kus juhendajateks säravad Kristiina ja Elen. Kaasa teevad Paide parimad bodypumperid ja attackerid ning kergemad zumbajalad. Eelkooliealistele lastele sisse seatud tasuta lastetuba koos tegevustega ning glitter-näomaalingud Kristiina Ilustuudiolt. Toimuvad erinevad degusteerimised ning kohal jumestaja. Päeva jooksul toimub palju loosimisi pileti soetajate vahel.

08.04.16 Head uudised - FitnessFest2

GoodNews soovitab – tule trenni, võta sõber kaasa ja tee head!

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews