1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Kanal 2 sõsarkanalid Kanal 11 ja Kanal 12 muudavad nime
Kanal 2 sõsarkanalid Kanal 11 ja Kanal 12 muudavad nime

Kanal 2 sõsarkanalid Kanal 11 ja Kanal 12 muudavad nime

9. augustist toimub Eesti telemaastikul muudatus: telekanalid Kanal 11 ja Kanal 12 saavad uued paled ja nimed Duo 4 ja Duo 5.

Duo 4 on kõige paremas mõttes naiselikult tujukas telekanal, kus päike vaheldub äikesega, saab nii naerda kui ka nutta. Duo 4 esindab kaasaegset naist ja pehmemaid väärtusi, on olemuselt särtsakas, alati heatahtlik ja südamlik. Duo 4 on eestikeelseks koduks maailmas ülimenukatele kohtingusarjadele, nagu “Poissmees”, “Armastuse saar”, “Esmakohtingud”, “Õhtusöök kahele” ja ka pisut krõbedam “Alasti ahvatlus”. Rahvusvaheliselt menukad päevasarjad vahelduvad Briti humoorikate elustiilisarjade ja romantiliste mängufilmidega. Jätkuvad armastatud draamasarjad „Kodus ja võõrsil“, „Gilmore’i tüdrukud“, „Doktor Murphy“ ja paljud teised.

Duo 5 on telekanal, kus vilisevad kummid, pauguvad püssid ja mürgeldavad musklites kangelased ja kurikavalad gängsterid. Testosteroonihõnguline ja adrenaliinisüste jagav Duo 5 ei võta elu ülearu tõsiselt, vaid pakub head võimalust kellelegi liiga tegemata päevapinged maha laadida. Maiuspalasid leiavad programmist nii retrosarjade sõbrad kui ka filmifännid.

Kanal 2 sõsarkanalite ringi kuuluvad veel krimikanal Duo 3, komöödiakanal Duo 6, vene kanal Duo 7, filmikanal Filmzone ning lastekanalid Kidzone ja Smartzone.

Head Uudised GoodNews