1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. SÜDAMESOOV I Saatejuht Keili Sükijainen kutsub märkama abivajajaid enda ümber
SÜDAMESOOV I Saatejuht Keili Sükijainen kutsub märkama abivajajaid enda ümber

SÜDAMESOOV I Saatejuht Keili Sükijainen kutsub märkama abivajajaid enda ümber

Kanal 2-ga liitunud saatejuht ja produtsent Keili Sükijainen toob juba septembris ekraanile uue saatesarja „Südamesoov“. Kanal 2 uue saate raames ootab Keili lugusid tublidest ja innustavatest inimestest, kelle enda südamesoov vajaks täitmist.

„Me ei ole oma meeskonnaga ellu kutsunud mitte järjekordset heategevussaadet, vaid tahame oma saatega teha head,“ ütles saatejuht ja produtsent Keili Sükijainen.

Saate eesmärk on kutsuda üles enda ümber märkama tublisid, innustavaid ja toetavaid inimesi, kellel endal ehk midagi vajaka ja kelle südamesoovi saaks saate abiga täita. See võib olla näiteks meditsiiniõde, kes vajab silmanägemist korrigeerivat laseroperatsiooni, et vabaneda prillidest, aga pole selleks raha kokku suutnud koguda. See võib olla suurpere, kellel puudub korralik sõiduvahend, et kogu perega üheskoos väljasõite teha. See võib olla armas vanapaar, kes pole kunagi mesinädalatel käinud. Või kadunud pereliikme otsing, kellega on aastaid tagasi suhtlus katkenud ning televisiooni abiga võib õnnestuda inimesed taas kokku viia.

„Varasemate sarnaste teleprojektidega võrreldes on saate kangelaste valikut tõmmatud oluliselt laiemaks. Saatesse võivad sattuda igas vanuses ja väga erinevate murede või soovidega inimesed,“ lisas Sükijainen. „Hetkel ei ole plaanis hakata koguma nende heaks raha, vaid tuua nende ellu leevendust ja rõõmu mõne konkreetse eseme, protseduuri või elamuse näol, mille aitavad saate koostööpartnerid ja toetajad soetada“.

Kui sa tead kedagi, kelle vastu saatus pole õiglane olnud, siis anna meile temast teada ja kirjuta meile tema lugu vihje@sydamesoov.ee  või helista 59 123 272.

Head Uudised GoodNews