1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Kanal 2 suursõus “Tähtede täht” osalevad Peeter Oja ja Tõnis Sarap
Kanal 2 suursõus “Tähtede täht” osalevad Peeter Oja ja Tõnis Sarap

Kanal 2 suursõus “Tähtede täht” osalevad Peeter Oja ja Tõnis Sarap

Kanal 2 ekraanil saab 19. märtsil avapaugu selle kevade kõige suurem telesõu ja muusikaline võistlussaade “Tähtede täht”. Kaheksa hinnatud ja armastatud Eesti artisti asuvad võistlustulle, et selgitada endi seast välja parimast parim igas žanris. Väljakutse on vastu võtnud ka laulev näitleja Peeter Oja ning uus üllataja muusikamaailmas Tõnis Sarap.

Tähtede Täht. Peeter Oja. Foto: Duo Media

“Tähtede täht” toob igal pühapäeval tele-ekraanile unikaalse kontsertsõu, kus andekad eestimaa lauljad hakkavad omavahel võistlema erinevates muusikažanrites. Säravatele tähtedele on abiks unistuste meeskond valdkonna parimatest produtsentidest, muusikutest, treeneritest, koreograafidest ja tantsijatest, et lavale jõuaks tõeliselt ahhetamapanevad etteasted.

Kaheksast julgest artistist on teada juba neli – Stefan Airapetjan, Jaagup Tuisk, Synne Valtri ja Getter Jaani. Järgmised kaks tähte on üks ja ainus, tõeline hitimees Peeter Oja ning mitmekülgselt andekas noor laulja ja “Reporteri” saatejuht Tõnis Sarap.

Peeter räägib, et ta on erinevate žanrite sõber juba lapsest saadik ja kuulab kõike – alatest popist lõpetades klassikani. “Laulda on ju tore. Iseasi, kas teised selle välja kannatavad,” naljatleb ta.

Tähtede Täht. Tõnis Sarap. Foto: Duo Media

Tõnis ootab eelkõige, et igal pühapäeval saaks olema üks ilus kontsert. “Ma ei võta seda kui võistlust, pigem justkui mängu,” ütleb ta. Tõnis räägib, et kõige rohkem hirmutab teda hard rocki žanr, kuna sellega varasem kokkupuude puudub. “Aga nüüd on mul see võimalus,” jääb Sarap positiivseks.

Tähtede esitusi hakkab kommenteerima kolmeliikmeline žürii, kuhu kuuluvad muusikaprodutsent Andrei Zevakin, lauljatar Lenna Kuurmaa ja terava keelega muusik Mihkel Raud. Žüriid asub ohjama ja artiste toetama alati sõnaosav saatejuht Jüri Butšakov.

Peagi selguvad viimased kaks tähte, kes on võtnud vastu suure muusikalise jõuproovi selgitamaks välja parimast parima.

  • “Tähtede täht” alustab Kanal 2-s pühapäeval, 19. märtsil.
Head Uudised GoodNews