1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „Keskea rõõmud“ kütavad kirgi
„Keskea rõõmud“ kütavad kirgi

„Keskea rõõmud“ kütavad kirgi

Kytsar_Anderson_Laos_R2mmeldEile said vaprad ja ilusad keskealised kokku Tallinna kesklinnas Coca-Cola Plaza A.Le Coq Sviidis, et üle vaadata reedel TV3s esilinastuv uus komöödiasari „Keskea rõõmud“. Tegemist on tõeliselt värvika, tempoka ja koomilise looga elust enesest, mis toob reedeõhtutesse uue hoogsa hingamise.

Esitlusele kogunesid nii sarja peategelasi kehastavad näitlejad Ago Anderson, Meelis Rämmeld, Riho Kütsar ja Lauri-Kare Laos kui ka muu meeskond, kelle eesotsas seisab produtsent Ergo Kuld. Kõik kinnitasid pärast avaosa nägemist, et tegemist on igati tubli tükiga, mille üle võib vaid uhkust tunda. Stsenarist Martin Alguse sõnul on koostöö tiimiga olnud suurepärane ning nüüd jääb põnevusega oodata vaatajate reaktsiooni. Meeste kõrval näeb sarjas ka mahlakaid naiste rolle, täna esindas õrnemat sugu Karin Rask, kes kehastab ühe peategelase abikaasat.

Keskea r66mud_meeskond koos„Keskea rõõmude“ kangelasteks on neli sõpra: Mihkel (Ago Anderson), Karl Gustav (Lauri-Kare Laos), Arno (Meelis Rämmeld) ning Roland (Riho Kütsar). Kõik mehed seisavad silmitsi keskeakriisiga – kunagi olid nad paljulubavad noored, nüüdseks aga on elu seisma jäänud, sest karjäär ei toimi, pered lagunevad, unistused on tuhmunud ja tulevik tõotab vaid lõppematut rutiini. Siis aga, pärast viitteist aastat, kohtuvad sõbrad taas ning kõik senine pöördub ootamatult pea peale. Nimelt leiavad nad üles kunagi ammu valmistatud mängu, kus seisavad ülesanded, mis teismelisena sai kirja pandud, et mitte 45aastaselt oma vanemate sarnasteks igavateks keskealisteks muutuda. Sõbrad võtavad mängu ette, et end taas elusana tunda ning argipäevad saavad sisse hoo, millest mehed unistadagi ei osanud.

„Keskea rõõmud“ alustab TV3s reedel kell 21.30.

Head Uudised GoodNews