1. Avaleht
  2. Melu
  3. Kevades on Kolme: TV3 esitles kevadüllatusi sõbrapäeval koos sõpradega!
Kevades on Kolme: TV3 esitles kevadüllatusi sõbrapäeval koos sõpradega!

Kevades on Kolme: TV3 esitles kevadüllatusi sõbrapäeval koos sõpradega!

Sõbrapäeval kutsus TV3 Grupp Eesti kokku suurimad sõbrad, et esitleda tele-, raadio- ja veebikanalite kevaduudiseid, nautida parimat seltskonda ja head muusikat.

TV3, TV6, TV3 Life, tv3.ee, Star FM, Power Hit Radio, Artist Media ja teiste TV3 Grupp Eesti erinevate meediakanalite uudiseid vahendati sõbrapäevahommikul Fotografiska saalis „Stuudio“ saatejuhi Eero Reinu ning „Seitsmeste uudiste“ juhi ja ankru Liina Kanarbiku juhtimisel.

Liina Kanarbik, Eero Reinu, Desiree Mumm ja Hendrik Normann. Foto: TV3 Grupp

Sütitava muusikalise etteaste tegi TV3 uue reisiseikluse „Stefaniga Armeenias“ juht Stefan, suurel ekraanil esitleti kevaduudiste erisaadet, maitsta sai sõbrapäevakooki, jäädvustada värvikamad hetked laulusaate fotoseina ees ning kaasa elada meeleolukale esitlusele.

Stefan. TV3 Grupp

Haaravalt tutvustas kevaduudiseid TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur, kes muu põneva hulgas avalikustas, et TV3 eetrisse jõuab peagi „Me armastame Eestit“, mille juhiks on Ines ning kapteniteks Tõnis Niinemets ja Priit Pius.

TV3 eetristaarideks on uuel telehooajal ka Karl-Erik Taukar, Ines, Maarja, Koit Toome, Olav Osolin, Stefan, Kristjan Jõekalda, Teet Margna, Jüri Pootsmann, Joel Ostrat, Marii Karell, Liina Kanarbik, Marek Lindmaa, Taavi Libe, Sander Terras, Katri Teller, Marko Lõhmus, Eero Reinu, Tuuli-Ann Freienthal, Erkki Sarapuu, Ants Rootslane, Jana Palm, Alari Kivisaar, Maribel Vääna, Merle Palmiste, Juuli Lill, Wanda-Helene Ollep, Lisabet Loigu, Oskar Seeman, Desiree Mumm, Grete Paia, Pääru Oja, Kärt Kross-Merilo, Sirje Eesmaa jpt.

Karl-Erik Taukar. Foto: TV3 Grupp

Tänasel esitlusel said sõna ka „Uus laul 2023“ saatejuht Karl-Erik Taukar ja tegevprodutsent Triin Luhats; „Mälumaratoni“ saatejuht ja produtsent Teet Margna ning „Suur lotokolmapäev: Rooside sõda“ saatejuht Kristjan Jõekalda; „Joel Ostrati suur õhtusöök“ juht tippkokk Joel Ostrat; „Uus algus Ants Rootslasega“ juht Ants Rootslane;
„Kõige parem kaaslane“ juht Sidni Tomson ning produtsent Margus Sikk ja toimetaja Kertu Sikk, kes toodavad ka saadet „Abikäsi“ ning uut põnevat sarja „Eluga Hispaaniasse“; romantikasarja „Armastus“ näitlejanna Desiree Mumm ja režissöör Henrik Normann; „Märgatud Eestis“ juht Taavi Libe ja „Laseri“ juht Marii Karell. Muheda sõnavõtuga esines Star FM hommikuprogrammi saatejuht Pille Minev. Star FM, Power Hit Radio ja Volna kõrval on nüüdsest TV3 Grupp Eesti raadiopere pesamunaks ka Star FM Eesti.

Ants Rootslane. Foto: TV3 Grupp

TV3 online-meedia juht Eliis Pärna tutvustas meelelahutusportaali tv3.ee uudiseid. Nimelt tähistas tv3.ee jaanuaris esimest sünnipäeva, olles aastaga kasvatanud 88% oma lehekülastuste arvu. Portaal pakub köitvat sisu päevauudiste, spordi ja meelelahutuse vallast, kogudes lisaks fänne erisaadete ja podcastidega, mille tipus seisavad „Rambivalgus“ ja „Miks me oleme idioodid“.

Kõigi naiste lemmiktelekanal TV3 Life rõõmustab kevadel nii juba suureks lemmikuks saanud kui ka täiesti värskete sarjadega. Tuttavad ja oodatud on „Armastuse saar“, „Meeleheitel koduperenaised“, „Parim moelooja“, „Vaprad ja ilusad“, Rosamunde Pilcheri romantikafilmid ja Aurora Teagardeni müsteeriumid“. Värsketest sarjadest ootavad vaatamist vastupandamatud „Rahajaht paradiisis“, „Jamie Olivieri suur kokaraamatu väljakutse“ ning Türgi seriaal „Kallis vale“ ja Mehhiko telelugu „Ka rikkad nutavad“.

Liina Kanarbik, Eero Reinu, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda. Foto: TV3 Grupp

Meeste lemmiku TV6 kevadele annavad õige tempo eksklusiivsed spordiülekanded (WRC, NBA ja FIBA), Hollywoodi kassahitid, toored märulid, vaimukad animasarjad, parimad autosaated, mõnusad retrosarjad jpm.

„Rõõmu ja tänutundega saan kinnitada, et TV3 Grupp Eesti tele-, raadio- ja veebimeeskonnad on teinud suurepärast tööd ja oleme kevadhooajaks valmis, pakkudes parimat meelelahutust vaatajatele-kuulajatele-lugejatele meie kõikides meediakanalites. Üheskoos leiame üles elu erilised hetked, avastame uut ja huvitavat ning loome väärt emotsioone. Ees on põnev uus hooaeg, mil saate nautida parimat sisu oma pere, lähedaste ja sõprade seltsis,“ rääkis TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur.

Head Uudised GoodNews