1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna stardib Kanal 2 „Kodud rahaks“ uue hooaja avasaade
Täna stardib Kanal 2 „Kodud rahaks“ uue hooaja avasaade

Täna stardib Kanal 2 „Kodud rahaks“ uue hooaja avasaade

Saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido tõttavad appi korteriomanikele, kelle üürikorterid alles ootavad oma tähetundi. Et ajale jalgu jäänud või hoopis olematu disainiga korteritest üllatavalt kenad kodud saaks, on kõige olulisem leida üles need kõige kavalamad ja soodsamad nipid.

Uuel hooajal saavad oma korteris sisustusmöllu teha 10 korteriomanikku igast Eesti nurgast. 1000 euro ja Merlini ideedepagasi kasutamiseks on neil aega kaks nädalat, et avaldada lõpptulemusega muljet nii Keilile kui kohalikku turgu hästi tundvale kinnisvaraeksperdile. Sest vaid nii saab rahuliku südamega panna üles üürikuulutuse, milles pole häbi üürnikult õiglast hinda küsida ja tänu üüritulule oma järgmisi unistusi täide viima hakata.

Kanal 2 saatejuhid Keili Sükijainen ja Merlin Miido. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

“Olin juba kindel, et pärast eelmist hooaega on mind päris keeruline üllatada, aga uskumatu – ikka on päris tihti valmis korterisse astudes tunne, et see lihtsalt ei saa olla sama koht, kus ma kaks nädalat tagasi olin,” on Keili endiselt hämmeldunud.

“Iga korter on minu jaoks ka tõeline väljakutse ja mugavustsoonist välja astumine! Kõik kodud ja nende omanikud on nii erinevad, aga tulemus peab ju olema alati selline, et oleks põhjust imestada. Aga see teebki asja põnevaks! Ja ma usun, et kõigi saate projektidega saaks hakkama ka televaatajad, nii et mulle meeldib natuke ka mõelda, et teeme seda kõike koos,” loodab Merlin.

Uue hooaja esimeses saates asub oma korterit tuunima Saaremaalt pärit, aga endale Peetrisse korteri ostnud piloot Madis. Tema silmapaistvaimaks sisekujundussaavutuseks on siiani lõikelaud, mida praktilise meelega korteriomaniku arvates kõlbab pappkasti peale toetada ja seda komplekti diivanilauaks nimetada. Lõikelaua-Madisest peab aga edaspidi saama Disaini-Madis, sest üürnikke praegune lahendus kindlasti ei meelita.

Kanal 2 saatejuht Merlin Miido. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Ilmselgelt vajab Madis Keili ja Merlini abi, et korter välja üürimiseks tippvormi viia. 2000. aastate esimese kümnendi ehitusbuumi ajal valminud majas on ka muu sisekujundus samast ajast pärit. Kõige silmapaistvamat seina katab värv, mis esmapilgul pimestab nii Keilit, Merlinit kui kinnisvaraekspert Julia Fermani.

Madis on Merlini lennukate ideede osas üllatavalt leplik, kuid tuleb ikka välja, et ka kõigi lihtsana tunduvate tööde valmis saamiseks kulub aega rohkem kui alguses plaanis. Vana seinavärv ei taha sugugi uuele toonile alla anda ja lõikelaua asendamine uue diivanilauaga on paras väljakutse isegi mehele, kes sugugi tööriistu ei karda.

Valmis korteris hämmastab nii Keilit kui Juliat kõige rohkem see, kui palju uuena tunduvast ilust oli kodus juba varem olemas, mis uue kujunduse sees nüüd hoopis uut moodi välja paistab. Hästi tuleb välja tõsiasi, et kui toas on isegi üks ese, mis silma kriibib, on kõike kena selle kõrvalt raske märgata.

  • Sügisel ülimenukaks osutunud sisustussaate „Kodud rahaks“ uus hooaeg stardib täna kell 20:00, Kanal 2s.
Head Uudised GoodNews