1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. KINO ON AVATUD I Coca-Cola Plazas avas uksed 15. juunil ja rahvas jooksis kinno tormi!
KINO ON AVATUD I Coca-Cola Plazas avas uksed 15. juunil ja rahvas jooksis kinno tormi!

KINO ON AVATUD I Coca-Cola Plazas avas uksed 15. juunil ja rahvas jooksis kinno tormi!

Peale ligi kolme kuud suletud uksi on Coca-Cola Plaza esimene Forum Cinemas kinogrupi kino, mis uksed taasavas ning avapäeva piletid ka välja müüs. Tartu Ekraan ja Viljandi Centrum käivitavad kinod peale jaanipäeva.

“Suurepärane oli näha inimeste reaktsiooni Coca-Cola Plaza avamiskampaaniale ning hea meel on tõdeda, et inimeste kinoigatsus on nii suur, et avapäevaks oli ette ostetud 95% müügis olevatest istekohtadest!” rõõmustab Forum Cinemas Baltikumi tegevjuht Kristjan Kongo. Avamise päeval, 15. Juunil, oli võimalik kinno minna lausa 1€ piletiga. Teisipäeval, 16. Juunil on pileti hind 2€, kolmapäeval 3€, neljapäeval 4€ ja reedel 5€.

Coca-Cola Plaza kino on soovi korral võimalik külastada ka täiesti kontaktivabalt ning paljud inimesed seda ka avapäevadel tegid. „Piletid osteti internetist ette, kinos skaneeriti pilet telefonis ning snäkipoes sooritati ost iseteeninduskassas.“ Ütles Kongo.

Uus kinonädal toob kaasa ka esilinastusi, kui ekraanidele jõuavad „Viiking Vic“, „Misside mäss“ ja „Põgenemine Pretoriast“. Loomulikult ei kao ekraanidelt ka pere lemmikud „Siil Sonic“ ja „Edasi“.

Kõik kinoklassika ja filmimaratoni fännid saavad rõõmustada, sest veel juuni kuus on tulemas mitu filmimaratoni, mida alustab „Kääbik“, ning sellele järgneb kohe „Sõrmuste isand“. Täpsema info leiab Kinoklassika kodulehelt.

Head Uudised GoodNews