1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Kodutunde taaskohtumised” juba täna Kanal 2s!
“Kodutunde taaskohtumised” juba täna Kanal 2s!

“Kodutunde taaskohtumised” juba täna Kanal 2s!

Foto: Allan Leppikson / Reval Foto
Foto: Allan Leppikson / Reval Foto

Täna kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile neljaosaline erisaadete sari “Kodutunde taaskohtumised”, mis juhatab sisse peagi algava “Kodutunde” uue hooaja.

Sel kevadel alustab “Kodutunne” oma uut hooaega veidi teisiti – neljaosalise erisaadete sarjaga, mis küsib, kas telesaade aitab ka päriselt inimesed jalule ja, mis on saanud nendest peredest tänaseks, kes otsustasid meid appi kutsuda ja meile oma koduuksed avada.

“Kodutunne” on viie hooaja jooksul aidanud 80 hätta sattunud peret. Need on olnud unustamatud inimesed ja lood, aga aeg ei peatu ja elul on alati varuks üllatusi.

Saatesari läheb inimestele uuesti külla ja uurib, mis tegelikult juhtub peale “Kodutunde” külaskäiku? Kas inimesed satuvad pigem häbisse, et oma eluolu kajastada lubavad ja kõik näevad millistes tingimustes nad elavad, või leiavad nad pärast saadet rohkem toetust ja tunnustust? 8 OrviKas nüüd, kolm aastat hiljem peresid külastades, oodatakse meie tagasitulekut koogi ja kaetud lauaga või lüüakse uks nina ees kinni? Kas nad kahetsevad saates osalemist või peavad seda hoopis oma elu pöördepunktiks? Kas nad on saanud ainult ilusama köögi ja soojema vannitoa – või on saade suutnud anda midagi hoopis enamat?

Esimeses erisaates läheme taas külla kahele “Kodutunde” perele, kelle jaoks on vahepealsed sündmused võtnud eriti tõsise pöörde. Vastukaaluks näeme ka peret, kes jäi kokku vaid seetõttu, et nende valla sotsiaaltöötajal on eriti suur süda.

Neljaosaline erisaadete sari “Kodutunde taaskohtumised” jõuab Kanal 2 ekraanile juba täna kell 20:30.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=15673&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews