1. Avaleht
  2. Film
  3. KÕNNI “TENETI” RADADEL I Linnahalli filmimispaika korraldatakse ainulaadne ekskursioon
KÕNNI “TENETI” RADADEL I Linnahalli filmimispaika korraldatakse ainulaadne ekskursioon

KÕNNI “TENETI” RADADEL I Linnahalli filmimispaika korraldatakse ainulaadne ekskursioon

Open House Tallinn Satelliitprogramm teeb Forum Cinemas kinoklubi liikmetele eksklusiivse pakkumise, andes võimaluse külastada Christopher Nolani filmi TENET üht põnevamat võttepaika Tallinnas ja saada osa unikaalsest ekskursiooniprogrammist.

Kõige omanäolisem filmimispaik oli Linnahall

Nolani filmi näol oli tegemist esimese korraga, kui Tallinnas toimusid ulatuslikud filmivõtted Hollywood’i suurproduktsiooni tarbeks ning Nolani enda sõnade kohaselt muutiski just see tõik Tallinna võttepaigana niivõrd atraktiivseks.

Kõige omanäolisem ja huvitavam koht, mis Tallinnas võttepaigana valituks osutus, oli just Tallinna Linnahall, mis täitis filmis Kiievi Ooperiteatri rolli ning mis filmi lõpuks õhku lasti. Hoone võlus filmitegijaid eeskätt oma monumentaalse auraga.

Kohapeal näeb, mis filmi tarvis tehti

Selleks, et Linnahallis filmida oleks võimalik, tehti hoones ulatuslikke ettevalmistusi ja korrastustöid – milline filmi võttepaigaks olnud hoone seest välja näeb; milline on selle hoone ajalugu; mida ja kus hoones filmiti ning filmi tarvis tehti, kuuleb juba ainulaadse ekskursiooni käigus.

Tallinna Linnahalli TENET’i teemaline tuur kestab kokku 75 minutit ning ekskursioonid toimuvad nii eesti kui vene keeles.

Pileteid ekskursioonidele saab lunastada piletimüügikeskkonnas www.fienta.com alates 27.08, kus Forum Cinemas kinoklubi liikmed saavad sooduskoodi KINOKLUBI sisestamisel osaleda tuuril parima hinnaga!

Head Uudised GoodNews