1. Avaleht
  2. Melu
  3. Koomik Sander Õigus avab stand-up’i telgitaguseid ainulaadses komöödia töötoas
Koomik Sander Õigus avab stand-up’i telgitaguseid ainulaadses komöödia töötoas

Koomik Sander Õigus avab stand-up’i telgitaguseid ainulaadses komöödia töötoas

Esmakordselt toimub 14. novembril põnev töötuba, kus kuuleb näpunäiteid avaliku esinemise kohta ja sellest, milline näeb välja stand-up-koomiku elu ja kuidas selleni jõuda.

Esimese töötoa külaline on Sander Õigus, kelle näol on tegemist Eesti stand-up-komöödia kõige töökama mehega – tundub, et ta muust ei mõtlegi kui ainult naljadest. Kui veel lisada sinna juurde kirju elukogemus, rahulik ellusuhtumine ja enda mitte liialt tõsiselt võtmine, saab koomiku, kes tajub kõigi meeltega, mis elus naljakas on.

Töötuba kätkeb koomiku Sander Õiguse elulugu ja seda, kuidas ta on jõudnud karjääris praegusesse hetkesse ja millised on tema kogemused, olles nüüd juba tuntud stand-up-koomik. Saab ka teada, kui palju tööd läheb stand-up-materjali arendamiseks ja mida see on muudes eluvaldkondades õpetanud. Nii jagab Sander kogemusi kirjutamise, avaliku esinemise ja selle maailma telgitaguste kohta, kõike muidugi muhedalt koomilises võtmes.

“See töötuba pole ainult koomikutele, vaid läbi stand-up’i kirjutamise olen avastanud paar universaalset nõuannet, mis võiks kõiki huvitada – need on oma mõtete edastamine ja avalik esinemine. Tule lihtsalt kuulama, räägime päriselust,” kutsub Õigus kõiki kohale ja toonitab, et kohale tulles ei pea tahtma ise koomikuna lavale ronida.

Sander Õiguse “Komöödia töötuba” toimub 14. novembril Kiisal. Korraldab Saku valla kultuurikeskus. Piletid on müügil Piletilevis.

Head Uudised GoodNews