1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. KÜLAS MART SANDER! Saatel “Pall korvi” käis külas multitalent Mart Sander
KÜLAS MART SANDER! Saatel “Pall korvi” käis külas multitalent Mart Sander

KÜLAS MART SANDER! Saatel “Pall korvi” käis külas multitalent Mart Sander

IMG_5904Saatel “Pall korvi” käis seekord külas multitalent Mart Sander, kes on uue telemänguga “Mälupokker” taas ekraanile jõudnud.

Mart Sander veedab viimasel ajal palju aega Ameerikas.

Tema monoetendus “Juhuslik nimetaja” jõudis möödunud aasta lõpus Broadwayle ja hetkel töötab ta juba uute projektide kallal, mida Sander esialgu veel avalikustada ei soovinud. “Mulle väga meeldivad piljard, vibulaskmine ja noolemäng, aga ma ei saa kunagi pihta ühelegi asjale,” rääkis Sander korvpallisaates “Pall korvi” oma kokkupuudetest sportlike tegevustega. “Mul on palju häid kehaosi,” vastas Sander saatejuht Maxim Tuule kommentaarile, et Sanderil on hea hääl. “Ma isegi nägin täna öösel unes painajat sellest, et ma siia tulin,” närveeris Sander ikkagi enne vabaviskeid.

IMG_5903

Lisaks räägib saade seekord pikemalt palju kirgi köitvast Eesti Olümpiakomitee presidendivalimistest. Stuudios on Eesti mõjukamate ettevõtjate hulka kuuluv Urmas Sõõrumaa.

Juttu tuleb ka remondis olevast legendaarsest Kalevi spordhallist ja Läti meistriliigas esimest hooaega lõpetavast Valga-Valka/Maks&Moorits meeskonnast.

“Pall korvi” on TTV eetris täna õhtul kell 22.00 ja Sanderi vabavisked on järelvaadatavad SIIT.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews