1. Avaleht
  2. Raadio
  3. KÜLLUS I Power Hit Radio aasta parimaid laule saab valida homseni
KÜLLUS I Power Hit Radio aasta parimaid laule saab valida homseni

KÜLLUS I Power Hit Radio aasta parimaid laule saab valida homseni

Tänavugi paneb Power Hit Radio kuulajate abiga aasta lõpus kokku parima 40 laulu edetabeli, mille seas arvestatakse rahva lemmikud nii kodu- kui ka välismaalt.

Jaama DJ Erkki Sarapuu leiab, et lõppeva aasta muusikamaastikku saab iseloomustada sõnaga „küllus“. „Samal ajal, kui paljud juba tuntud ja ennast tõestanud artistid on näidanud kõrget taset, on lisandunud ka väga palju uusi tegijaid, kelle muusikaline võimekus ei jää enam sugugi alla maailmatasemele,“ arvab Sarapuu.

Ka jaama turunduse projektijuhi Eliise Valmise sõnul on uut muusikat lisandunud kindlasti rohkem kui varem ja esile on kerkinud palju noori Eesti artiste, kes varasemalt on kõnetanud pigem oma kitsast sihtrühma või on kodus üksi produtseerinud. „Paljud nendest artistidest annavad nüüdseks muusikat välja juba üldsusele tuntud plaadifirmade alt, nagu näiteks Sony Music Baltics, Universal Music ja Warner Music Baltics,“ märgib Valmis, lisades, et koroona-aeg on pannud paljusid Eesti ja ka välismaa artiste tegema koostöölugusid.

Oma lemmiklugu saab valida veel homseni Power Hit Radio kodulehel.

Head Uudised GoodNews