1. Avaleht
  2. Raadio
  3. Tuntud tegijad liitusid tuntud raadiojaamadega
Tuntud tegijad liitusid tuntud raadiojaamadega

Tuntud tegijad liitusid tuntud raadiojaamadega

Raadio Kuku alustas tänasest uue sügisprogrammiga, mis toob jaama juurde mitmeid uusi saateid ja tegijaid.

Iga tööpäeva pärastlõunal kell 15 läheb eetrisse saade „Kuku pärastlõuna“, mida hakkavad juhtima varem erinevates rahvusringhäälingu kanalites töötanud Romi Hasa ja Brent Pere. Kolmetunnises raadiomagasinis lööb kaasa ka reporter Indrek Ojamets.

„Kiired ja asjalikud intervjuud, kohalolek Eesti kõige olulisematel sündmustel – just sellega hakkab see trio lööma,“ kirjeldas Kuku peatoimetaja Madis Kimmel.

Tegevtoimetaja Ainar Ruussaare juhitav uus saade „Sihik“ on eetris esmaspäevast neljapäevani südapäeval. „Koos Timo Tarvega vaatavad nad Eestist välja, kuidas välisteemad meid puudutavad ja millisena meie jällegi mujal maailmas paistame,“ rääkis Madis Kimmel.

Oma saadet hakkab Kukus vedama Mart Raudsaar. „Teated riigist“ vaeb olulisi teemasid sügavuti ja otsib nende juuri teisipäeviti kell 13. Uus on ka programm „Käopesa“, milles Ignar Fjuk käsitleb linnaruumi ja elukeskkonda seonduvat. Saade on eetris pühapäeviti kell 16.

„Kuku hittsaated, nagu „Keskpäevatund“ või „Digitund“, on endiselt oma kohtadel, ent nii mõnigi programm läheb eetrisse uuel kellaajal,“ nentis Madis Kimmel.

Sel nädalal jaama koduleht ka uueneb ja avaneb koos Postimehega valminud uues audiokeskkonnas.

Kristina Suuroja

Raadio My Hits hommikuprogrammi tegijatega liitus uue saatejuhina tuntud sisulooja Kristina Suuroja.

Kristina Suuroja hakkab hommikusaadet juhtima koos senise duo Indrek Vaheoja ja Jüri Pootsmanniga. Programm on eetris igal tööpäeval kella kuuest kümneni.

„Kristina Suuroja teatakse teravate ja julgete väljaütlemiste poolest, lisaks tunneb ta läbi ja lõhki Eesti sotsiaalmeediamaastikku,“ rääkis raadio programmijuht Ott-Sander Palm. „Kõik see annab meie hommikule edaspidi väga vürtsikat sisu juurde.“

Indrek Vaheoja sõnul võtavad nad uue tulija rõõmuga vastu. „Super on näha enda vastas noort inimest, kellel puudub igasugune hirm otse-eetri ja mikrofoni rääkimise ees,“ lausus ta.

Jüri Pootsmann nentis, et Kristina energia ja naiselik touch annavad eetrile kindlasti juurde. „See on miski, mida mina ega Indrek seni pakkuda pole suutnud,” lisas ta.

Jaama fookus püsib endiselt värskel popmuusikal, mida jagub rohkelt ka hommikutesse. „Muusika osakaal hommikuprogrammis jääb samaks, nii et kõige olulisemad hetkehitid jõuavad kindlasti kõlada,“ ütles Ott-Sander Palm.

Alates 1. septembrist saab täiendust ka My Hitsi leviala: tarbijakaitseamet eraldas jaamale ajutise sageduse Viljandisse.

My Hits ja Kuku kuuluvad koos selliste jaamadega nagu Elmar, Narodnoje Radio ja DFM MM Grupis tegutsevale ettevõttele Duo Media Networks. Viimase Kantar Emori küsitluse kohaselt kulub kogu kommertsraadiote kuulamisajast 43% just Duo Media Networksi jaamadele, millega ollakse turuliidrid.

Head Uudised GoodNews