1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kultuurikeskuse Kaja vestlusõhtul esineb täna Mihkel Raud
Kultuurikeskuse Kaja vestlusõhtul esineb täna Mihkel Raud

Kultuurikeskuse Kaja vestlusõhtul esineb täna Mihkel Raud

Kultuurikeskuse Kaja vestlusõhtute sarja “Kajal külas” alanud aasta esimene külaline on muusik, kirjanik, ajakirjanik, mitmekülgselt andekas persoon Mihkel Raud. Vestlusõhtu algab kell 18, õhtut juhib Ivo Rull, avatud on kohvik.

“Mihkel Raud jagab praegu teadupärast elu Eesti ja Ameerika vahel, väga vahva, et ta leidis uue aasta hakul mahti Mustamäele põigata,” ütleb linnaosa vanem Lauri Laats. “Raud on ju ka ise terav ja särav saatejuht, publikul on tõenäoliselt võimalus nautida Kaja saalis täna õhtul nii verbaalset kui emotsionaalset tulevärki. Ja publikuhuvi on – mis pole ka ime, sest kui palju on siis neid eesti mehi, kes oleksid võimelised ausalt ja avameelselt rääkima, kuidas nad on jõudnud sinna, kus parasjagu on, ning oskaksid anda ka soovitusi, kuidas me kõik võiksime veel kaugemale jõuda? Usun, et meid ootab ees kaks põnevat tundi, see on puhas rõõm!”

Kultuurikeskuse Kaja vestlusõhtud “Kajal külas” toimuvad käesoleval aastal üks kord kuus, veebruarikuu külaline on David Vseviov. Külalistega vestleb Ivo Rull, avatud on kohvik. Pilet saali maksab viis eurot.

Head Uudised GoodNews