1. Avaleht
  2. Muusika
  3. KUULA! Jalmar Vabarna tõlgitseb uuel plaadil Singer Vingerit
KUULA! Jalmar Vabarna tõlgitseb uuel plaadil Singer Vingerit

KUULA! Jalmar Vabarna tõlgitseb uuel plaadil Singer Vingerit

Jalmar Vabarna andis 7. mail välja teise sooloalbumi “ID”, millelt leiab 12 akustilisel kitarril mängitud pala, nende hulgas legendaarse Singer Vingeri loo “Ära jahtu” cover’i.

“Teise sooloalbumini jõudmine oli pikk protsess. Ausalt öeldes üksi tegemine ja mängimine on väga raske, sest loota saad ainult endale,” kirjeldab Jalmar. “Aga ega ilma suure töö ja stressita suurt kunsti sünnigi.”

Suurem osa albumist koosneb autori omaloomingust. Häid meloodiaid ja harmooniaid jõuab sellele küllaga. Muu hulgas leiab lugude seast detsembris ilmunud singli “Õhtu ilu” (koos Marianne Leiburiga), instrumentaalversiooni Jalmari kirjutatud teosest “Laul sõbrale” (Curly Strings) ja arranžeeringu eesti klassikast – Singer Vingeri “Ära jahtu”.

“Loodetavasti õnnestub mul peatselt uut muusikat ka elavas esituses mängida. Võimalik, et mõned kontserdid toimuvad juba juunis. Seniks aga on album nii CD- kui ka vinüülikujul nauditav. Ma julgeks väita, et see on ideaalne album, mille taustal mõtteid mõlgutada,” lisab Vabarna.

“ID” on kättesaadav kõikidel voogedastusplatvormidel. Seda saab tellida lehel Folkmassidesse.ee. Kõigile albumitele kirjutab Jalmar isikliku pühenduse.

Head Uudised GoodNews