1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. KUULA SAADET | IT-spetsialist ja meediamaniakk Elvis Brauer: ma pole kunagi kohanud huvitavat inimest lihtsa minevikuga
KUULA SAADET | IT-spetsialist ja meediamaniakk Elvis Brauer: ma pole kunagi kohanud huvitavat inimest lihtsa minevikuga

KUULA SAADET | IT-spetsialist ja meediamaniakk Elvis Brauer: ma pole kunagi kohanud huvitavat inimest lihtsa minevikuga

Tänane külaline “Ausad Mehed” podcastis on Elvis Brauer, kes on IT-spetsialist ja meediamaniakk, kes loob foto- ja videosisu siin- ja sealpool maailma. Majandab kohvikut ja produktsioonifirmat ning tegeleb erinevate meelelahutusürituste korraldamisega, haldab brändide sotsiaalmeediat ja miksib aktiivset linnaelu enam kui mõne reisiga aastas.

Elvise sportlike hobide nimekirja kuuluvad tennis, jalgpall, taipoks ning Ironman triatlonid. Elvis võitis nii TV3 Play ja Fanta poolt korraldatud filmikonkursi ”Unistuste töö” kui ka hiljuti Kanal 2-s linastunud telesaate “Rööparalli”, kus tunnistas ühtlasi üles oma osalemise seitsme aasta tagustes kihlveopettustes, mis lõpetas noore jalgpallikoondislase karjääri.

Seekordses saates võetakse ette teemad nagu suhted sõpradega, profijalgpall Eestis, kihlveopettus, YouTuberi karjäär, looming, ettevõtlus, kriisiolukord, mõtteviisid, Ironman ja paljud muud põnevad teemad.

”Mulle isiklikult kriisiajad meeldivad. Seda olukorda, mis oli, võib ju vaadata kahte moodi. On neid, kes vajuvad süngesse urkasse, kust enam naljalt välja ei roni. Kui oled hoopis üks nendest inimestest, kes sellistes kohtades juba varem oma elus olnud on, siis nende jaoks on see antud juhul võimalus. On huvitavad ajad, saab selgeks, kes on kes ja kes on sinuga ja kes on sinu vastu. Need, kes on alati pidanud olema, need jäävad ja tulevad tagasi ning haprad ja pealiskaudsed suhted leiavad lihtsalt üsna kiirelt oma lõpu,” alustab saates Elvis analüüsiva mõttega kriisiolukorra üle.

”Ühel hetkel jalgpallikarjääri jooksul tekkisid võimalused osaleda kihlveopettustes. Jutt käis riietusruumis ammu ringi, ma ei olnud sellega päri ja läksin klubi juhtkonna juurde käesoleva probleemiga. Mind naerdi välja nagu mõnda vandenõuteoreetikut. Sain aru, et ma olen ennast lolliks teinud. See oli nüüd see koht, kus minu isikuomadused, mis võivad teha väga palju head, hakkasid tootma väga palju halba,” meenutab Elvis jalgpallikarjääri lõpuperioodi.

”Inimesed vahel ikka kirjutavad, et miks uusi vloge ei ole juba aasta aega? See on kuradima 14 tundi tööd. Ma lähen ja filmin 8 tundi päevas, siis istun maha ning hakkan monteerima ja lõikama. 180 klippi ükshaaval läbi. Sa pead õppima, kuidas seda teha, pead ennast koguaeg kursis hoidma uuemate trendidega jne. Lõpuks on see valmis ja siis sa küsid, mida ma sellest saan? Teen seda kõike sellepärast, et leida paar inimest, keda minu välja pandud informatsioon abistab ja aitab. See aitab mul ennast rohkem mõtestada ja õigustada minu eksistentsi,” räägib ta.

Head mõtted Elviselt:

  • ”Hea sportlane on see, kes pingeolukorras ärkab ellu.”
  • ”Inimene on justkui üks suur pasafilter.”
  • ”Kui sinu tegelik mina hakkab lagunema, siis hakkabki inimene muutuma.”
  • ”Inimestes on väga palju pealiskaudsust, ei viitsita süveneda, kuulata, lugeda ja uurida. Kui on informatsioon, mis nendega esialgu ei ühti, siis tehakse ennatlik ja oletuslik otsus ja nägemist. Selle asemel tuleks olla valmis minema süviti ja analüüsida.”
  • ”Ma olen seda tohuvabohu juba eelnevalt läbi teinud. Sellistes hetkedes näed sa ära, kui palju sul tegelikult sõpru on – null!”
  • ”Sotsiaalmeedia influencerid ei võta vastutust selle ees, et kui nad teevad brändidiile, siis nad oma osa saavad kätte aga nad ei mõista, et nad manipuleerivad teatud suunas kuulajaid ja vaatajaid.”
  • ”Kui sa oled süsteemist sõltuv, siis sul ei ole muud varianti, sest tagajärjed on vastasel juhul väga keerulised ja rasked.”
  • ”Jõudsin ka oma elus kibestumise faasi, hakkasin jooma ja rõvedalt.”
  • ”Missioonitundest tegutsemine võib väljenduda unetutes öödes.”
  • ”Ma tänan neid inimesi, kes minu kõrval on olnud. Ma ei tea, kuidas nad seda tegid, mina oleksin läinud.”
  • ”Kui teed midagi missioonitundest, siis kaob võrrandist ära raha ja mingid siuksed asjad. Raha on vaja, see on vahend, aga sa ei tee seda enam raha pärast.”
  • ”Ma pole kunagi kohanud huvitavat inimest lihtsa minevikuga.”

Kuula saadet ja saa teada, mida tähendab kihlveopettus, milline on sotsiaalmeedia looja ja mõjutaja elu, kuidas arendada endas võitmatut mõtteviisi.

Head Uudised GoodNews