1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. KUULA UUT LUGU! Rolfi “Maagiline päev” uuelt akustiliselt albumilt “Ingel”
KUULA UUT LUGU! Rolfi “Maagiline päev” uuelt akustiliselt albumilt “Ingel”

KUULA UUT LUGU! Rolfi “Maagiline päev” uuelt akustiliselt albumilt “Ingel”

Rolf Roosalu
Foto: Matti Paglant

Kuula Rolf Roosalu laulu “Maagiline päev”, mis on kohe esimene lugu tema uuelt akustiliselt albumilt, mil nimeks “Ingel”!

Rolfi uus album sisaldab endas tema laulude paremikku akustilises võtmes.

Muusik kogub ka Hooandjas toetajaid oma kogumikplaadi väljaandmiseks. 6. oktoobriks loodab muusik kokku saada 3800 eurot, et salvestada lood, teha järeltöötlus, kujundada album ning trükkida tuhat plaati.

“Olen tänu kontserdikülastajatele saanud palju positiivseid mõtteid seoses oma lugude akustiliseks arranžeerimisega. Kümne aasta jooksul on kogunenud minu repertuaari palju häid laule, mis võiksid saada uue kuue ja akustilise kõla. Ööd ja päevad seda ideed mõlgutades olen jõudnud sinnamaani, et head pillimehed plaadi tarvis on leitud ja lugude paremikki välja valitud. Kindlasti ei puudu valmivalt albumilt lood: “Ingel”, “One On One”, “Unustan sind” jne. Lisaks teadatuntud materjalile leiab plaadilt ka midagi uut,” rääkis Rolf.

Kuna idee on alguse saanud minu muusika kuulajatelt, siis pöördun abipalvega just teie poole. Hoolimata sinu panuse suurusest on album garanteeritud! Hea võimalus soetada endale “kaaslane” peagi algavaks sügiseks!

KUULA LAULU!

Head Uudised GoodNews