1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. KUUM! Deja Vu goes to RIO avab Bacardi Lounge!
KUUM! Deja Vu goes to RIO avab Bacardi Lounge!

KUUM! Deja Vu goes to RIO avab Bacardi Lounge!

Brasiilia kuumalaine avab uksed uude, vürtsikasse maailma- Bacardi Lounge'iJuba sel reedel toimub Lounge Deja Vu’s kord kuus koostöös Bacardiga asetleidev pidu Deja Vu Goes To RIO, mis toob kõledasse sügisesse taaskord suvise kuumalaine. Tegemist on üritustesarjaga, mis on täis särtsu ja üllatusi. Sellest saab õhtu, mis viib Rio karnevalile!

Deja Vu Goes To RIO on vaieldamatult saanud üheks külastajate lemmikürituseks, kus eestipärane tagasihoidlikkus on nagu jalult niidetud ning kõigi kehad liiguvad ennastunustavalt hoogsas temperamentses rütmis. Et lõunamaist särtsu veelgi rohkem eestlastest välja võluda, avab Deja Vu sel laupäeval eriliselt kuuma Bacardi Lounge’i! Sellisel moel ainulaadsesse Bacardi Lounge´i kogu Eestis on ööks oodata ka Bacardi enda esindajaid, kes koos vapustavate kaunitaridega lounge’i ametlikult avatuks kuulutavad.

Deja Vu goes to RIO avab Bacardi Lounge!Showprogramm ületab kõik piirid ja pakub lõbustusi korraga mõlemal korrusel! Peo tõmbab käima lõbus Brasiilia muusika, kui eksootlised live-trummirütmid tungivad kõikide meeltesse. Deja Vu’s astub üles trummar Francois Archanjo otse Brasiiliast ja Reigo Ahven, pakkudes lavalaudadel palju põnevat ning kutsudes lavale erinevaid artiste, et üheskoos musitseerida. Meeletult lõbusates ja sensuaalsetes rütmides saavad kõik hullata varaste hommikutundideni.

Tule ja sukeldu ennastunustavalt Brasiilia rütmidesse meeleolukal Deja Vu Goes To Rio üritusel!

Head Uudised GoodNews