1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. KUUM! Meeleolukas jazzparaad Lounge Deja Vu’s
KUUM! Meeleolukas jazzparaad Lounge Deja Vu’s

KUUM! Meeleolukas jazzparaad Lounge Deja Vu’s

IMG_002210. oktoobril toob Lounge Deja Vu taas kõigini nädalalõpu lõõgastust pakkuva ürituse Jazz Vibes. Traditsiooniliselt kord kuus toimuv õhtu on pakkunud parimaid jazzartiste nii Eestist kui välismaalt. Seekordne üritus on aga otsustanud mitte saksofonisti, klaverimängija või laulija kasuks, vaid esitleb koguni nelja muusikut erinevatel pillidel.

 

10.10_DEJA_Jazz_FB_EST_2 (1)Eesti parimad jazzartistid astuvad üles sel reedel Lounge Deja Vu’s, pakkudes meeleolukat show’d koostöös tantsijate ja DJ’ga. Esitusele tulevad lood nii saksofonil (Aleksander Baal), klaveril (Holger Marjamaa), kontrabassil (Heikko Remmel) kui trummidel (Reigo Ahven). Need neli muusikamaailmas osavat ja tuntud meest lubavad lounge’i meeleolu sügisesele stressile vastuolevalt kõrgel hoida. Neli meest, neli pilli ning üks ja ühtlasi ka parim pidu sel ööl – see on Jazz Vibes Lounge Deja Vu’s. Tule ja saa osa meeldivast live-kontserdist ning naudi linna kõige maitsvamaid kokteile.

Juba laupäeval vahetub jazz aga põneva Special Guest ürituse vastu, kui üles astub staar Inglismaalt – Cleo Stewart Lounge Deja Vu’s!

Head Uudised GoodNews